Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Peterborough United (2-3) || League One 2022/2023

Zaterdag 1 oktober 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Milton Keynes Dons het zaterdag 1 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium mk in Milton Keynes.

Via de Milton Keynes Dons - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Peterborough United (2-3)

Het League One duel tussen Milton Keynes Dons en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Oliver Yates geëindigd in een 2-3 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Peterborough United kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van J. Clarke-Harris. Peterborough United vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Poku op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut volgde een derde treffer van Peterborough United, waarmee R. Jones zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 90 minuten deed D. Harvie iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Milton Keynes Dons werd verkleind tot 1-3. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Milton Keynes Dons dat in de 91e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat M. Smith de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Oliver Yates bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Peterborough United.

LIVE Milton Keynes Dons - Peterborough United 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milton Keynes Dons - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Clarke-Harris met assist van B. Thompson Peterborough United 0-1
32' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor J. Fuchs Peterborough United
36' Doelpunt Peterborough United Doelpunt K. Poku Peterborough United 0-2
45' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor E. Robson Milton Keynes Dons
54' Doelpunt Peterborough United Doelpunt R. Jones Peterborough United 0-3
59' Wissel Milton Keynes Dons Wissel D. Devoy voor E. Robson Milton Keynes Dons
59' Wissel Milton Keynes Dons Wissel L. Barry voor C. Grant Milton Keynes Dons
62' Wissel Peterborough United Wissel N. Thompson voor K. Poku Peterborough United
68' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor D. Devoy Milton Keynes Dons
71' Wissel Milton Keynes Dons Wissel B. Johnson voor J. McEachran Milton Keynes Dons
71' Wissel Milton Keynes Dons Wissel J. Kayode voor W. Grigg Milton Keynes Dons
72' Wissel Peterborough United Wissel J. Marriott voor D. Butler Peterborough United
72' Wissel Peterborough United Wissel H. Burrows voor R. Jones Peterborough United
77' Wissel Milton Keynes Dons Wissel H. Lawrence voor D. Oyegoke Milton Keynes Dons
82' Wissel Peterborough United Wissel H. Kyprianou voor J. Fuchs Peterborough United
82' Wissel Peterborough United Wissel J. Randall voor J. Clarke-Harris Peterborough United
82' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor B. Johnson Milton Keynes Dons
90' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt D. Harvie Milton Keynes Dons 1-3
91' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt M. Smith met assist van J. Kayode Milton Keynes Dons 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Milton Keynes Dons - Peterborough United
Opstellingen Milton Keynes Dons - Peterborough United
De opstellingen van Milton Keynes Dons en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milton Keynes Dons gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.