Nabeschouwing Morecambe - Sheffield Wednesday (0-3) || League One 2022/2023

Dinsdag 13 september 2022 - 20:45 uur

In de League One 2022/2023 neemt Morecambe het dinsdag 13 september 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sheffield Wednesday. De wedstrijd wordt gespeeld in Mazuma Stadium in Morecambe.

Via de Morecambe - Sheffield Wednesday live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Morecambe - Sheffield Wednesday (0-3)

Het League One duel tussen Morecambe en Sheffield Wednesday is onder leiding van scheidsrechter Andrew Kitchen geëindigd in een 0-3 overwinning voor Sheffield Wednesday. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 70e minuut door J. Windass, waarmee Sheffield Wednesday met 0-1 de leiding nam. Sheffield Wednesday vergrootte in de 78e minuut de voorsprong nadat het via een goal van G. Byers op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 83e minuut volgde een derde treffer van Sheffield Wednesday, waarmee M. Smith zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andrew Kitchen, waardoor Sheffield Wednesday dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Morecambe - Sheffield Wednesday 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Morecambe - Sheffield Wednesday teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor M. McGuinness Sheffield Wednesday
64' Wissel Sheffield Wednesday Wissel M. Johnson voor A. Mighten Sheffield Wednesday
64' Wissel Sheffield Wednesday Wissel F. Dele-Bashiru voor R. James Sheffield Wednesday
65' Wissel Morecambe Wissel A. Gnahoua voor C. Stockton Morecambe
70' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt J. Windass met assist van B. Bannan Sheffield Wednesday 0-1
78' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt G. Byers met assist van B. Bannan Sheffield Wednesday 0-2
79' Wissel Morecambe Wissel S. McLoughlin voor J. Weir Morecambe
80' Wissel Morecambe Wissel O. Fane voor J. Taylor Morecambe
83' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt M. Smith met assist van J. Windass Sheffield Wednesday 0-3
84' Wissel Sheffield Wednesday Wissel W. Vaulks voor B. Bannan Sheffield Wednesday
84' Wissel Sheffield Wednesday Wissel C. Paterson voor L. Gregory Sheffield Wednesday
84' Wissel Sheffield Wednesday Wissel D. Iorfa voor J. Windass Sheffield Wednesday
88' Wissel Morecambe Wissel J. Obika voor K. Phillips Morecambe
Video hoogtepunten en samenvatting Morecambe - Sheffield Wednesday
Opstellingen Morecambe - Sheffield Wednesday
De opstellingen van Morecambe en Sheffield Wednesday zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Morecambe gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Sheffield Wednesday zal beginnen in een 4-2-2-2 opstelling.