Nabeschouwing Oxford United - Ipswich Town (2-1) || League One 2022/2023

Zaterdag 21 januari 2023 - 16:00 uur



In de League One 2022/2023 neemt Oxford United het zaterdag 21 januari 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Kassam Stadium in Oxford.

Via de Oxford United - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oxford United - Ipswich Town (2-1)

Het League One duel tussen Oxford United en Ipswich Town is onder leiding van scheidsrechter Bobby Madden geëindigd in een 2-1 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Oxford United - Ipswich Town
Goals
2
1
LIVE Oxford United - Ipswich Town 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oxford United - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Oxford United - Ipswich Town
Opstellingen Oxford United - Ipswich Town

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Oxford United - Ipswich Town

Oxford United en Ipswich Town treffen elkaar in de 28e speelronde van de League One van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bobby Madden en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Oxford United en Ipswich Town in de League One vond plaats op 26 december 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ipswich Town. Op basis van de afgelopen 7 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Oxford United als Ipswich Town wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 5 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Oxford United 1
Winst Ipswich Town 1
Gelijkspel 5
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Oxford United op een 13e positie staat, terwijl we Ipswich Town terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.

Tags
Oxford United - Ipswich Town Opstelling Oxford United Opstelling Ipswich Town Live Oxford United - Ipswich Town Live Oxford United - Ipswich Town kijken Oxford United - Ipswich Town kijken Live Oxford United - Ipswich Town stream Oxford United - Ipswich Town Fox Sports Nabeschouwing Oxford United - Ipswich Town Uitslag Oxford United - Ipswich Town Statistieken Oxford United - Ipswich Town League One 2022/2023 Oxford United - Ipswich Town wedden Oxford United - Ipswich Town gokken Oxford United - Ipswich Town Unibet