Nabeschouwing Oxford United - Milton Keynes Dons (1-2) || League One 2022/2023

Zaterdag 17 september 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Oxford United het zaterdag 17 september 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Milton Keynes Dons. De wedstrijd wordt gespeeld in The Kassam Stadium in Oxford.

Via de Oxford United - Milton Keynes Dons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oxford United - Milton Keynes Dons (1-2)

Het League One duel tussen Oxford United en Milton Keynes Dons is onder leiding van scheidsrechter Andrew Kitchen geëindigd in een 1-2 overwinning voor Milton Keynes Dons. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door M. Smith, waarmee Milton Keynes Dons met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 84e minuut voor dat Milton Keynes Dons via W. Grigg op 0-2 kwam te staan. In de 89e minuut wist Oxford United de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via J. Mousinho. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Oxford United kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andrew Kitchen, waardoor Milton Keynes Dons dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Oxford United - Milton Keynes Dons 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oxford United - Milton Keynes Dons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

44' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt M. Smith met assist van D. Devoy Milton Keynes Dons 0-1
46' Wissel Milton Keynes Dons Wissel J. Kayode voor M. Dennis Milton Keynes Dons
59' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor J. McEachran Milton Keynes Dons
64' Wissel Oxford United Wissel T. Goodrham voor S. Findlay Oxford United
64' Wissel Oxford United Wissel L. Bate voor B. Bodin Oxford United
67' Wissel Milton Keynes Dons Wissel B. Johnson voor J. McEachran Milton Keynes Dons
78' Wissel Oxford United Wissel G. ODonkor voor K. Joseph Oxford United
78' Wissel Milton Keynes Dons Wissel W. Grigg voor C. Grant Milton Keynes Dons
84' Penalty Milton Keynes Dons Penalty W. Grigg Milton Keynes Dons 0-2
89' Doelpunt Oxford United Doelpunt J. Mousinho met assist van L. Bate Oxford United 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Oxford United - Milton Keynes Dons
Opstellingen Oxford United - Milton Keynes Dons
De opstellingen van Oxford United en Milton Keynes Dons zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Oxford United gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Milton Keynes Dons zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Oxford United - Milton Keynes Dons

Oxford United en Milton Keynes Dons treffen elkaar in de 10e speelronde van de League One van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andrew Kitchen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Oxford United en Milton Keynes Dons in de League One vond plaats op 19 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Oxford United. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Oxford United favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Milton Keynes Dons slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Oxford United 5
Winst Milton Keynes Dons 1
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Oxford United op een 15e positie staat, terwijl we Milton Keynes Dons terugvinden op de 22e plaats.