Nabeschouwing Oxford United - Morecambe (1-1) || League One 2022/2023

Zaterdag 20 augustus 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Oxford United het zaterdag 20 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Morecambe. De wedstrijd wordt gespeeld in The Kassam Stadium in Oxford.

Via de Oxford United - Morecambe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oxford United - Morecambe (1-1)

De League One 2022/2023 wedstrijd tussen Oxford United en Morecambe geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door J. Weir, waarmee Morecambe met 0-1 de leiding nam. Oxford United kwam na 56 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van K. Joseph, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Oxford United - Morecambe 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oxford United - Morecambe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Wissel Morecambe Wissel O. Fane voor A. Hunter Morecambe
46' Wissel Morecambe Wissel C. Stockton voor J. Obika Morecambe
46' Wissel Morecambe Wissel D. Connolly voor A. Gnahoua Morecambe
48' Doelpunt Morecambe Doelpunt J. Weir met assist van D. Connolly Morecambe 0-1
51' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor C. Stockton Morecambe
56' Doelpunt Oxford United Doelpunt K. Joseph Oxford United 1-1
67' Wissel Oxford United Wissel S. Spasov voor B. Bodin Oxford United
70' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor O. Fane Morecambe
75' Wissel Morecambe Wissel S. McLoughlin voor L. Gibson Morecambe
79' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor F. Rawson Morecambe
80' Wissel Morecambe Wissel A. OConnor voor J. Weir Morecambe
84' Wissel Oxford United Wissel T. Goodrham voor J. Henry Oxford United
85' Wissel Oxford United Wissel A. Gorrin voor M. McGuane Oxford United
89' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor A. Gorrin Oxford United
90' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor D. Connolly Morecambe
97' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor C. Brown Oxford United
Video hoogtepunten en samenvatting Oxford United - Morecambe
Opstellingen Oxford United - Morecambe
De opstellingen van Oxford United en Morecambe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Oxford United gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Morecambe zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.