Nabeschouwing Oxford United - Peterborough United (1-2) || League One 2022/2023

Zaterdag 22 oktober 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Oxford United het zaterdag 22 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in The Kassam Stadium in Oxford.

Via de Oxford United - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oxford United - Peterborough United (1-2)

Het League One duel tussen Oxford United en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Andy Woolmer geëindigd in een 1-2 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door J. Taylor, waarmee Peterborough United met 0-1 de leiding nam. Peterborough United vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Poku op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 52e minuut wist Oxford United de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via B. Bodin. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Oxford United kwam hierna niet meer tot scoren.

In de 57e minuut werd M. Taylor van Oxford United met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Oxford United het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andy Woolmer, waardoor Peterborough United dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Oxford United - Peterborough United 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oxford United - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Taylor met assist van E. Mason-Clark Peterborough United 0-1
15' Wissel Peterborough United Wissel N. Thompson voor J. Ward Peterborough United
23' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor H. Kyprianou Peterborough United
31' Doelpunt Peterborough United Doelpunt K. Poku met assist van E. Mason-Clark Peterborough United 0-2
52' Doelpunt Oxford United Doelpunt B. Bodin met assist van M. Browne Oxford United 1-2
57' Rode kaart Oxford United Rode kaart voor M. Taylor Oxford United
57' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor R. Edwards Peterborough United
62' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor M. Browne Oxford United
63' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor E. Moore Oxford United
80' Wissel Peterborough United Wissel K. Watts voor K. Poku Peterborough United
80' Wissel Peterborough United Wissel J. Marriott voor E. Mason-Clark Peterborough United
81' Wissel Peterborough United Wissel B. Thompson voor J. Taylor Peterborough United
83' Wissel Oxford United Wissel T. Goodrham voor S. Findlay Oxford United
86' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor T. Goodrham Oxford United
89' Wissel Oxford United Wissel D. Anderson voor M. McGuane Oxford United
91' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor D. Butler Peterborough United
Video hoogtepunten en samenvatting Oxford United - Peterborough United
Opstellingen Oxford United - Peterborough United
De opstellingen van Oxford United en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Oxford United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.