Nabeschouwing Oxford United - Wycombe Wanderers (0-1) || League One 2022/2023

Zaterdag 8 oktober 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Oxford United het zaterdag 8 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in The Kassam Stadium in Oxford.

Via de Oxford United - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Oxford United - Wycombe Wanderers (0-1)

Het League One duel tussen Oxford United en Wycombe Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Keith Stroud geëindigd in een 0-1 overwinning voor Wycombe Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 13e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg C. Brannagan van Oxford United via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 33 minuten was het C. Forino-Joseph die Wycombe Wanderers op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Wycombe Wanderers.

LIVE Oxford United - Wycombe Wanderers 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Oxford United - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Penalty gemist Oxford United Penalty gemist C. Brannagan Oxford United
19' Wissel Wycombe Wanderers Wissel N. Freeman voor D. Gape Wycombe Wanderers
33' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt C. Forino-Joseph met assist van A. Mawson Wycombe Wanderers 0-1
46' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor J. Jacobson Wycombe Wanderers
51' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor L. Wing Wycombe Wanderers
53' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor K. Joseph Oxford United
55' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor J. McCarthy Wycombe Wanderers
56' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor J. Henry Oxford United
69' Wissel Oxford United Wissel B. Bodin voor J. Henry Oxford United
82' Wissel Oxford United Wissel J. Murphy voor K. Joseph Oxford United
86' Wissel Wycombe Wanderers Wissel J. Pattenden voor G. McCleary Wycombe Wanderers
86' Wissel Wycombe Wanderers Wissel J. Grimmer voor L. Wing Wycombe Wanderers
86' Wissel Oxford United Wissel T. Goodrham voor S. Long Oxford United
94' Wissel Wycombe Wanderers Wissel T. De Barr voor A. Mehmeti Wycombe Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Oxford United - Wycombe Wanderers
Opstellingen Oxford United - Wycombe Wanderers
De opstellingen van Oxford United en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Oxford United gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Wycombe Wanderers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.