Nabeschouwing Peterborough United - Accrington Stanley (3-1) || League One 2022/2023

Dinsdag 25 oktober 2022 - 20:45 uur

In de League One 2022/2023 neemt Peterborough United het dinsdag 25 oktober 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Accrington Stanley. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Accrington Stanley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Accrington Stanley (3-1)

Het League One duel tussen Peterborough United en Accrington Stanley is onder leiding van scheidsrechter Craig Hicks geëindigd in een 3-1 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door H. Rodgers, waarmee Accrington Stanley met 0-1 de leiding nam. Peterborough United kwam in de 33e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van E. Mason-Clark, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 51e minuut zette K. Poku zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Peterborough United de leiding in de wedstrijd nam.

Na 59 minuten werd de voorsprong voor Peterborough United vergroot nadat J. Clarke-Harris de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Peterborough United.

LIVE Peterborough United - Accrington Stanley 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Accrington Stanley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor L. Coyle Accrington Stanley
23' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor J. Fuchs Peterborough United
25' Doelpunt Accrington Stanley Doelpunt H. Rodgers Accrington Stanley 0-1
33' Doelpunt Peterborough United Doelpunt E. Mason-Clark met assist van J. Taylor Peterborough United 1-1
51' Doelpunt Peterborough United Doelpunt K. Poku met assist van E. Mason-Clark Peterborough United 2-1
56' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor J. Taylor Peterborough United
59' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Clarke-Harris met assist van N. Thompson Peterborough United 3-1
63' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor D. Tharme Accrington Stanley
65' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor R. Astley Accrington Stanley
67' Wissel Accrington Stanley Wissel B. Fernandes voor D. Tharme Accrington Stanley
67' Wissel Accrington Stanley Wissel D. Martin voor L. Coyle Accrington Stanley
71' Wissel Accrington Stanley Wissel R. Longelo-Mbule voor S. Whalley Accrington Stanley
82' Wissel Peterborough United Wissel H. Kyprianou voor J. Fuchs Peterborough United
82' Wissel Peterborough United Wissel J. Marriott voor J. Clarke-Harris Peterborough United
85' Wissel Accrington Stanley Wissel A. T. Sisay voor T. Leigh Accrington Stanley
86' Wissel Accrington Stanley Wissel N. Delfouneso voor S. McConville Accrington Stanley
93' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor H. Rodgers Accrington Stanley
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Accrington Stanley
Opstellingen Peterborough United - Accrington Stanley
De opstellingen van Peterborough United en Accrington Stanley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Accrington Stanley zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.