Nabeschouwing Plymouth Argyle - Accrington Stanley (3-0) || League One 2022/2023

Zaterdag 8 oktober 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Plymouth Argyle het zaterdag 8 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Accrington Stanley. De wedstrijd wordt gespeeld in Home Park in Plymouth.

Via de Plymouth Argyle - Accrington Stanley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plymouth Argyle - Accrington Stanley (3-0)

Het League One duel tussen Plymouth Argyle en Accrington Stanley is onder leiding van scheidsrechter Neil Hair geëindigd in een 3-0 overwinning voor Plymouth Argyle. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door N. Ennis, waarmee Plymouth Argyle met 1-0 de leiding nam. In de 38e minuut moest S. Conneely van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Neil Hair een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Accrington Stanley verder met een speler minder. In de 38e minuut moest Plymouth Argyle verder met een man minder nadat D. Scarr een rode kaart had gekregen.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 2-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte S. Cosgrove de voorsprong door in de 63e minuut de 2-0 te scoren voor Plymouth Argyle. In de 93e minuut volgde een derde treffer van Plymouth Argyle, waarmee R. Hardie zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Neil Hair, waardoor Plymouth Argyle dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Plymouth Argyle - Accrington Stanley 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plymouth Argyle - Accrington Stanley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor E. Hamilton Accrington Stanley
24' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt N. Ennis met assist van J. Edwards Plymouth Argyle 1-0
33' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor B. Mumba Plymouth Argyle
38' Rode kaart Accrington Stanley Rode kaart voor S. Conneely Accrington Stanley
38' Rode kaart Plymouth Argyle Rode kaart voor D. Scarr Plymouth Argyle
39' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor S. Cosgrove Plymouth Argyle
39' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor L. Coyle Accrington Stanley
48' Wissel Plymouth Argyle Wissel N. Lonwijk voor B. Mumba Plymouth Argyle
46' Wissel Plymouth Argyle Wissel A. Randell voor M. Butcher Plymouth Argyle
56' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor S. Whalley Accrington Stanley
59' Wissel Accrington Stanley Wissel J. Pritchard voor S. Whalley Accrington Stanley
63' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt S. Cosgrove met assist van N. Lonwijk Plymouth Argyle 2-0
67' Wissel Plymouth Argyle Wissel F. Azaz voor M. Whittaker Plymouth Argyle
67' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor N. Ennis Plymouth Argyle
74' Wissel Plymouth Argyle Wissel R. Hardie voor N. Ennis Plymouth Argyle
77' Wissel Accrington Stanley Wissel N. Delfouneso voor T. Leigh Accrington Stanley
92' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor B. Galloway Plymouth Argyle
93' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt R. Hardie met assist van A. Randell Plymouth Argyle 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Plymouth Argyle - Accrington Stanley
Opstellingen Plymouth Argyle - Accrington Stanley
De opstellingen van Plymouth Argyle en Accrington Stanley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Plymouth Argyle gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Accrington Stanley zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.