Nabeschouwing Plymouth Argyle - Accrington Stanley (3-0) || League One 2022/2023

Zaterdag 8 oktober 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Plymouth Argyle het zaterdag 8 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Accrington Stanley. De wedstrijd wordt gespeeld in Home Park in Plymouth.

Via de Plymouth Argyle - Accrington Stanley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plymouth Argyle - Accrington Stanley (3-0)

Het League One duel tussen Plymouth Argyle en Accrington Stanley is onder leiding van scheidsrechter Neil Hair geëindigd in een 3-0 overwinning voor Plymouth Argyle. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Plymouth Argyle - Accrington Stanley
Goals
3
0
Balbezit
49%
51%
Rode kaarten
1
1
Gele kaarten
4
3
Schoten totaal
13
10
Schoten op doel
3
5
Aanvallen
79
103
Gevaarlijke aanvallen
31
33
Passes
331
352
Overtredingen
15
17
Buitenspel
1
8
Corners
4
5
Wissels
5
2
LIVE Plymouth Argyle - Accrington Stanley 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plymouth Argyle - Accrington Stanley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Plymouth Argyle - Accrington Stanley
Opstellingen Plymouth Argyle - Accrington Stanley

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Plymouth Argyle - Accrington Stanley

Plymouth Argyle en Accrington Stanley treffen elkaar in de 14e speelronde van de League One van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Neil Hair en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Plymouth Argyle en Accrington Stanley in de League One vond plaats op 19 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Plymouth Argyle. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Plymouth Argyle favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Accrington Stanley slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Plymouth Argyle 3
Winst Accrington Stanley 2
Gelijkspel 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Plymouth Argyle op een 1e positie staat, terwijl we Accrington Stanley terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Plymouth Argyle - Accrington Stanley Opstelling Plymouth Argyle Opstelling Accrington Stanley Live Plymouth Argyle - Accrington Stanley Live Plymouth Argyle - Accrington Stanley kijken Plymouth Argyle - Accrington Stanley kijken Live Plymouth Argyle - Accrington Stanley stream Plymouth Argyle - Accrington Stanley Fox Sports Nabeschouwing Plymouth Argyle - Accrington Stanley Uitslag Plymouth Argyle - Accrington Stanley Statistieken Plymouth Argyle - Accrington Stanley League One 2022/2023 Plymouth Argyle - Accrington Stanley wedden Plymouth Argyle - Accrington Stanley gokken Plymouth Argyle - Accrington Stanley Unibet