Nabeschouwing Plymouth Argyle - Ipswich Town (2-1) || League One 2022/2023

Zondag 25 september 2022 - 13:30 uur

In de League One 2022/2023 neemt Plymouth Argyle het zondag 25 september 2022 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Home Park in Plymouth.

Via de Plymouth Argyle - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plymouth Argyle - Ipswich Town (2-1)

Het League One duel tussen Plymouth Argyle en Ipswich Town is onder leiding van scheidsrechter Scott Oldham geëindigd in een 2-1 overwinning voor Plymouth Argyle. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door F. Ladapo, waarmee Ipswich Town met 0-1 de leiding nam. Plymouth Argyle kwam in de 69e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Mumba, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 75e minuut zette M. Whittaker zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Plymouth Argyle de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Scott Oldham, waardoor Plymouth Argyle dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Plymouth Argyle - Ipswich Town 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plymouth Argyle - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor M. Harness Ipswich Town
22' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor S. Morsy Ipswich Town
39' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt F. Ladapo met assist van S. Morsy Ipswich Town 0-1
59' Wissel Ipswich Town Wissel T. John-Jules voor M. Harness Ipswich Town
59' Wissel Ipswich Town Wissel K. Vincent-Young voor F. Ladapo Ipswich Town
61' Wissel Plymouth Argyle Wissel J. Houghton voor M. Butcher Plymouth Argyle
61' Wissel Plymouth Argyle Wissel S. Cosgrove voor D. Mayor Plymouth Argyle
66' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor G. Edmundson Ipswich Town
69' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt B. Mumba met assist van J. Houghton Plymouth Argyle 1-1
71' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor L. Evans Ipswich Town
75' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt M. Whittaker met assist van J. Edwards Plymouth Argyle 2-1
80' Wissel Ipswich Town Wissel K. Edwards voor L. Davis Ipswich Town
81' Wissel Ipswich Town Wissel G. Ahadme voor C. Chaplin Ipswich Town
83' Wissel Plymouth Argyle Wissel W. Jenkins-Davies voor N. Ennis Plymouth Argyle
93' Wissel Plymouth Argyle Wissel M. Gillesphey voor N. Lonwijk Plymouth Argyle
93' Wissel Plymouth Argyle Wissel C. Grant voor M. Whittaker Plymouth Argyle
Video hoogtepunten en samenvatting Plymouth Argyle - Ipswich Town
Opstellingen Plymouth Argyle - Ipswich Town
De opstellingen van Plymouth Argyle en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Plymouth Argyle gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.