Nabeschouwing Portsmouth - Charlton Athletic (1-3) || League One 2022/2023

Zondag 1 januari 2023 - 16:00 uur



In de League One 2022/2023 neemt Portsmouth het zondag 1 januari 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Charlton Athletic. De wedstrijd wordt gespeeld in Fratton Park in Portsmouth.

Via de Portsmouth - Charlton Athletic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portsmouth - Charlton Athletic (1-3)

Het League One duel tussen Portsmouth en Charlton Athletic is onder leiding van scheidsrechter Tom Reeves geëindigd in een 1-3 overwinning voor Charlton Athletic. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Portsmouth - Charlton Athletic
Goals
1
3
LIVE Portsmouth - Charlton Athletic 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portsmouth - Charlton Athletic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Portsmouth - Charlton Athletic
Opstellingen Portsmouth - Charlton Athletic

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Portsmouth - Charlton Athletic

Portsmouth en Charlton Athletic treffen elkaar in de 25e speelronde van de League One van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tom Reeves en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Portsmouth en Charlton Athletic in de League One vond plaats op 17 oktober 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Charlton Athletic. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Charlton Athletic favoriet. 6 keer wist de ploeg van Portsmouth te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Portsmouth. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Portsmouth 2
Winst Charlton Athletic 6
Gelijkspel 1
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Portsmouth op een 10e positie staat, terwijl we Charlton Athletic terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Portsmouth - Charlton Athletic Opstelling Portsmouth Opstelling Charlton Athletic Live Portsmouth - Charlton Athletic Live Portsmouth - Charlton Athletic kijken Portsmouth - Charlton Athletic kijken Live Portsmouth - Charlton Athletic stream Portsmouth - Charlton Athletic Fox Sports Nabeschouwing Portsmouth - Charlton Athletic Uitslag Portsmouth - Charlton Athletic Statistieken Portsmouth - Charlton Athletic League One 2022/2023 Portsmouth - Charlton Athletic wedden Portsmouth - Charlton Athletic gokken Portsmouth - Charlton Athletic Unibet