Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Barnsley (0-2) || League One 2022/2023

Zaterdag 3 september 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Sheffield Wednesday het zaterdag 3 september 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Barnsley. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Barnsley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Barnsley (0-2)

Het League One duel tussen Sheffield Wednesday en Barnsley is onder leiding van scheidsrechter Joshua Smith geëindigd in een 0-2 overwinning voor Barnsley. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door D. Cole, waarmee Barnsley met 0-1 de leiding nam. Barnsley vergrootte in de 74e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Norwood op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Barnsley.

LIVE Sheffield Wednesday - Barnsley 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Barnsley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor L. Connell Barnsley
32' Wissel Barnsley Wissel M. Wolfe voor J. Benson Barnsley
34' Doelpunt Barnsley Doelpunt D. Cole Barnsley 0-1
64' Wissel Sheffield Wednesday Wissel A. Mighten voor T. Bakinson Sheffield Wednesday
64' Wissel Sheffield Wednesday Wissel R. James voor M. McGuinness Sheffield Wednesday
64' Wissel Sheffield Wednesday Wissel M. Wilks voor J. Windass Sheffield Wednesday
69' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor L. Thomas Barnsley
70' Wissel Sheffield Wednesday Wissel M. Smith voor M. Johnson Sheffield Wednesday
73' Wissel Barnsley Wissel J. Norwood voor J. Aitchison Barnsley
74' Wissel Barnsley Wissel J. Martin voor L. Thomas Barnsley
74' Wissel Barnsley Wissel S. Tedic voor D. Cole Barnsley
74' Doelpunt Barnsley Doelpunt J. Norwood met assist van L. Connell Barnsley 0-2
79' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor M. Ihiekwe Sheffield Wednesday
80' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor M. Wolfe Barnsley
81' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor M. Smith Sheffield Wednesday
82' Gele kaart Barnsley Gele kaart voor J. Norwood Barnsley
86' Wissel Barnsley Wissel H. Kane voor L. Connell Barnsley
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Barnsley
Opstellingen Sheffield Wednesday - Barnsley
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Barnsley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Barnsley zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.