Nabeschouwing Shrewsbury Town - Milton Keynes Dons (2-1) || League One 2022/2023

Zaterdag 8 oktober 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Shrewsbury Town het zaterdag 8 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Milton Keynes Dons. De wedstrijd wordt gespeeld in Montgomery Waters Meadow in Shrewsbury.

Via de Shrewsbury Town - Milton Keynes Dons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Shrewsbury Town - Milton Keynes Dons (2-1)

Het League One duel tussen Shrewsbury Town en Milton Keynes Dons is onder leiding van scheidsrechter Andy Woolmer geëindigd in een 2-1 overwinning voor Shrewsbury Town. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door T. Bayliss, waarmee Shrewsbury Town met 1-0 de leiding nam. Shrewsbury Town vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Shipley op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 54e minuut wist Milton Keynes Dons de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Z. Jules. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Milton Keynes Dons kwam hierna niet meer tot scoren.

In de 59e minuut werd D. Devoy van Milton Keynes Dons met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Milton Keynes Dons het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andy Woolmer, waardoor Shrewsbury Town dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Shrewsbury Town - Milton Keynes Dons 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Shrewsbury Town - Milton Keynes Dons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt T. Bayliss met assist van E. Bennett Shrewsbury Town 1-0
40' Wissel Shrewsbury Town Wissel R. Street voor M. Pennington Shrewsbury Town
47' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt J. Shipley met assist van C. Saydee Shrewsbury Town 2-0
47' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor D. Oyegoke Milton Keynes Dons
46' Wissel Milton Keynes Dons Wissel M. Smith voor D. Burns Milton Keynes Dons
46' Wissel Milton Keynes Dons Wissel B. Johnson voor J. Tucker Milton Keynes Dons
54' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt Z. Jules met assist van D. Devoy Milton Keynes Dons 2-1
59' Rode kaart Milton Keynes Dons Rode kaart voor D. Devoy Milton Keynes Dons
64' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor M. Dennis Milton Keynes Dons
70' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor J. McEachran Milton Keynes Dons
78' Wissel Milton Keynes Dons Wissel C. Grant voor M. Dennis Milton Keynes Dons
78' Wissel Milton Keynes Dons Wissel L. Barry voor J. McEachran Milton Keynes Dons
85' Wissel Shrewsbury Town Wissel A. OBrien voor C. Saydee Shrewsbury Town
96' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor R. Street Shrewsbury Town
Video hoogtepunten en samenvatting Shrewsbury Town - Milton Keynes Dons
Opstellingen Shrewsbury Town - Milton Keynes Dons
De opstellingen van Shrewsbury Town en Milton Keynes Dons zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Shrewsbury Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Milton Keynes Dons zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.