Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Cambridge United (2-3) || League One 2022/2023

Dinsdag 25 oktober 2022 - 20:45 uur

In de League One 2022/2023 neemt Wycombe Wanderers het dinsdag 25 oktober 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cambridge United. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - Cambridge United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Cambridge United (2-3)

Het League One duel tussen Wycombe Wanderers en Cambridge United is onder leiding van scheidsrechter Peter Wright geëindigd in een 2-3 overwinning voor Cambridge United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door H. Knibbs, waarmee Cambridge United met 0-1 de leiding nam. Wycombe Wanderers kwam in de 35e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Vokes, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 46e minuut zette J. Lankester zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Cambridge United de leiding in de wedstrijd nam.

Na 77 minuten werd de voorsprong voor Cambridge United vergroot nadat L. Jones de 1-3 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Wycombe Wanderers dat in de 97e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat L. Wing de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Peter Wright bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Cambridge United.

LIVE Wycombe Wanderers - Cambridge United 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Cambridge United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Cambridge United Doelpunt H. Knibbs met assist van J. Ironside Cambridge United 0-1
25' Wissel Cambridge United Wissel J. Lankester voor F. Okenabirhie Cambridge United
35' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt S. Vokes met assist van L. Wing Wycombe Wanderers 1-1
46' Doelpunt Cambridge United Doelpunt J. Lankester Cambridge United 1-2
50' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor J. Brophy Cambridge United
73' Wissel Wycombe Wanderers Wissel D. Wheeler voor J. Grimmer Wycombe Wanderers
73' Wissel Wycombe Wanderers Wissel B. Hanlan voor G. McCleary Wycombe Wanderers
76' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor D. Wheeler Wycombe Wanderers
77' Doelpunt Cambridge United Doelpunt L. Jones met assist van L. Simper Cambridge United 1-3
84' Wissel Wycombe Wanderers Wissel S. Kaikai voor J. Obita Wycombe Wanderers
84' Wissel Wycombe Wanderers Wissel D. Horgan voor N. Freeman Wycombe Wanderers
85' Wissel Wycombe Wanderers Wissel D. Bughail-Mellor voor A. Mehmeti Wycombe Wanderers
86' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor S. Kaikai Wycombe Wanderers
93' Wissel Cambridge United Wissel B. Worman voor H. Knibbs Cambridge United
95' Gele kaart Cambridge United Gele kaart voor W. Mannion Cambridge United
97' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt L. Wing met assist van D. Wheeler Wycombe Wanderers 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - Cambridge United
Opstellingen Wycombe Wanderers - Cambridge United
De opstellingen van Wycombe Wanderers en Cambridge United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wycombe Wanderers gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Cambridge United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.