Nabeschouwing Bordeaux - Toulouse (4-2) || Ligue 1 2017/2018

Zaterdag 12 mei 2018 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2017/2018 neemt Bordeaux het zaterdag 12 mei 2018 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Toulouse. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Matmut-Atlantique in Bordeaux.

Via de Bordeaux - Toulouse live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bordeaux - Toulouse (4-2)

Het Ligue 1 duel tussen Bordeaux en Toulouse is onder leiding van scheidsrechter Ruddy Buquet geëindigd in een 4-2 overwinning voor Bordeaux. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door I. Sylla, waarmee Toulouse met 0-1 de leiding nam. Bordeaux kwam in de 38e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Braithwaite, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 49e minuut zette M. Braithwaite zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Bordeaux de leiding in de wedstrijd nam.

Na 73 minuten werd de voorsprong voor Bordeaux vergroot nadat L. Lerager de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 78e minuut nadat Malcom namens Bordeaux de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 91e minuut en kwam op naam te staan van Toulouse speler I. Diop, die daarmee tekende voor de 4-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Ruddy Buquet bij een 4-2 eindstand in het voordeel van Bordeaux.

LIVE Bordeaux - Toulouse 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bordeaux - Toulouse teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor I. Sangare Toulouse
29' Doelpunt Toulouse Doelpunt I. Sylla met assist van J. Durmaz Toulouse 0-1
36' Gele kaart Bordeaux Gele kaart voor M. Poundje Bordeaux
38' Doelpunt Bordeaux Doelpunt M. Braithwaite met assist van S. Meite Bordeaux 1-1
46' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor Somalia Toulouse
49' Doelpunt Bordeaux Doelpunt M. Braithwaite Bordeaux 2-1
52' Wissel Bordeaux Wissel N. De Preville voor F. Kamano Bordeaux
64' Wissel Toulouse Wissel O. Toivonen voor A. Delort Toulouse
66' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor Y. Sanogo Toulouse
72' Wissel Toulouse Wissel C. Jean voor J. Durmaz Toulouse
73' Doelpunt Bordeaux Doelpunt L. Lerager met assist van N. De Preville Bordeaux 3-1
78' Doelpunt Bordeaux Doelpunt Malcom met assist van M. Braithwaite Bordeaux 4-1
81' Wissel Bordeaux Wissel V. Vada voor J. Plasil Bordeaux
86' Wissel Bordeaux Wissel Otavio voor Malcom Bordeaux
91' Doelpunt Toulouse Doelpunt I. Diop Toulouse 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting Bordeaux - Toulouse
Opstellingen Bordeaux - Toulouse

Voorbeschouwing Bordeaux - Toulouse

Bordeaux en Toulouse treffen elkaar in de 37e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ruddy Buquet en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Bordeaux en Toulouse in de Ligue 1 vond plaats op 15 september 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Bordeaux. Op basis van de afgelopen 25 duels tussen beide ploegen is Bordeaux favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Toulouse slechts 9 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Bordeaux 12
Winst Toulouse 9
Totaal 25

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Bordeaux op een 9e positie staat, terwijl we Toulouse terugvinden op de 18e plaats.