Nabeschouwing Toulouse - Brest (0-3) || Ligue 1 2023/2024

Zondag 19 mei 2024 - 21:00 uur

In de Ligue 1 2023/2024 neemt Toulouse het zondag 19 mei 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Brest. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium de Toulouse in Toulouse.

Via de Toulouse - Brest live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Toulouse - Brest (0-3)

Het Ligue 1 duel tussen Toulouse en Brest is onder leiding van scheidsrechter Jérémie Pignard geëindigd in een 0-3 overwinning voor Brest. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door Mahdi Camara, waarmee Brest met 0-1 de leiding nam. Brest vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jordan Amavi op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was Kenny Lala van Brest die de 0-3 wist te maken in de 90e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jérémie Pignard, waardoor Brest dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Toulouse - Brest 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Toulouse - Brest teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

39' Wissel Toulouse Wissel Christian Mawissa voor Niklas Schmidt Toulouse
48' Doelpunt Brest Doelpunt Mahdi Camara met assist van Kamory Doumbia Brest 0-1
53' Gele kaart Toulouse Gele kaart voor Christian Mawissa Toulouse
54' Doelpunt Brest Doelpunt Jordan Amavi Brest 0-2
57' Wissel Toulouse Wissel Denis Genreau voor Kévin Keben Toulouse
57' Wissel Toulouse Wissel Frank Magri voor Aron Dønnum Toulouse
67' Wissel Toulouse Wissel Warren Kamanzi voor Mikkel Desler Toulouse
67' Wissel Toulouse Wissel Naatan Skyttä voor Gabriel Suazo Toulouse
79' Gele kaart Brest Gele kaart voor Mathias Pereira Lage Brest
82' Wissel Brest Wissel Romain Del Castillo voor Mathias Pereira Lage Brest
83' Gele kaart Brest Gele kaart voor Jordan Amavi Brest
87' Wissel Brest Wissel Jérémy Le Douaron voor Martín Satriano Brest
90' Doelpunt Brest Doelpunt Kenny Lala met assist van Mahdi Camara Brest 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Toulouse - Brest
Opstellingen Toulouse - Brest
De opstellingen van Toulouse en Brest zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Toulouse gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Brest zal beginnen in een 4-1-3-2 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Carles Martínez Novell
Formatie 4-1-3-2
Coach Eric Roy
Voorbeschouwing Toulouse - Brest

Toulouse en Brest treffen elkaar in de 34e speelronde van de Ligue 1 van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jérémie Pignard en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Toulouse en Brest in de Ligue 1 vond plaats op 8 oktober 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Toulouse favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Brest slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Toulouse 4
Winst Brest 2
Gelijkspel 5
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Toulouse op een 11e positie staat, terwijl we Brest terugvinden op de 4e plaats.