Nabeschouwing Nürnberg - Ingolstadt (2-0) || Play-offs 2/3 2019/2020

Dinsdag 7 juli 2020 - 18:15 uur

In de Play-offs 2/3 2019/2020 neemt Nürnberg het dinsdag 7 juli 2020 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Ingolstadt. De wedstrijd wordt gespeeld in Max-Morlock-Platz in Nürnberg.

Via de Nürnberg - Ingolstadt live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nürnberg - Ingolstadt (2-0)

Het Play-offs 2/3 duel tussen Nürnberg en Ingolstadt is onder leiding van scheidsrechter Sascha Stegemann geëindigd in een 2-0 overwinning voor Nürnberg. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door F. Nurnberger, waarmee Nürnberg met 1-0 de leiding nam. Nürnberg vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Nurnberger op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Nürnberg.

LIVE Nürnberg - Ingolstadt 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nürnberg - Ingolstadt teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Ingolstadt Gele kaart voor R. Krausse Ingolstadt
22' Doelpunt Nürnberg Doelpunt F. Nurnberger met assist van R. Hack Nürnberg 1-0
30' Wissel Ingolstadt Wissel F. Ananou voor M. Beister Ingolstadt
45' Doelpunt Nürnberg Doelpunt F. Nurnberger met assist van A. Zrelak Nürnberg 2-0
48' Gele kaart Nürnberg Gele kaart voor K. Mavropanos Nürnberg
59' Wissel Nürnberg Wissel M. Frey voor A. Zrelak Nürnberg
72' Gele kaart Ingolstadt Gele kaart voor D. Eckert Ingolstadt
85' Wissel Ingolstadt Wissel F. Bilbija voor F. Kaya Ingolstadt
87' Gele kaart Nürnberg Gele kaart voor F. Nurnberger Nürnberg
89' Wissel Nürnberg Wissel L. Muhl voor K. Mavropanos Nürnberg
89' Wissel Nürnberg Wissel F. Schleusener voor H. Behrens Nürnberg
91' Wissel Ingolstadt Wissel J. Hawkins voor F. Ananou Ingolstadt
92' Gele kaart Ingolstadt Gele kaart voor M. Gaus Ingolstadt
Video hoogtepunten en samenvatting Nürnberg - Ingolstadt
Opstellingen Nürnberg - Ingolstadt
De opstellingen van Nürnberg en Ingolstadt zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Nürnberg gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ingolstadt zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.