Nabeschouwing Ingolstadt - Osnabrück (3-0) || Play-offs 2/3 2020/2021

Donderdag 27 mei 2021 - 18:15 uur

In de Play-offs 2/3 2020/2021 neemt Ingolstadt het donderdag 27 mei 2021 om 18:15 uur in eigen huis op tegen Osnabrück. De wedstrijd wordt gespeeld in Audi-Sportpark in Ingolstadt.

Via de Ingolstadt - Osnabrück live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ingolstadt - Osnabrück (3-0)

Het Play-offs 2/3 duel tussen Ingolstadt en Osnabrück is onder leiding van scheidsrechter Sascha Stegemann geëindigd in een 3-0 overwinning voor Ingolstadt. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Ingolstadt kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van T. Schrock. Ingolstadt vergrootte in de 35e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Kaya op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 81e minuut volgde een derde treffer van Ingolstadt, waarmee D. Eckert zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sascha Stegemann, waardoor Ingolstadt dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Ingolstadt - Osnabrück 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ingolstadt - Osnabrück teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Ingolstadt Doelpunt T. Schrock met assist van R. Krausse Ingolstadt 1-0
12' Gele kaart Ingolstadt Gele kaart voor F. Kaya Ingolstadt
35' Doelpunt Ingolstadt Doelpunt F. Kaya met assist van F. Bilbija Ingolstadt 2-0
49' Gele kaart Ingolstadt Gele kaart voor M. Heinloth Ingolstadt
53' Wissel Ingolstadt Wissel D. Eckert voor F. Kaya Ingolstadt
56' Gele kaart Osnabrück Gele kaart voor B. Ajdini Osnabrück
59' Gele kaart Osnabrück Gele kaart voor T. Beermann Osnabrück
67' Wissel Osnabrück Wissel M. Heider voor M. Multhaup Osnabrück
79' Wissel Osnabrück Wissel N. Schmidt voor E. Amenyido Osnabrück
81' Doelpunt Ingolstadt Doelpunt D. Eckert met assist van M. Stendera Ingolstadt 3-0
83' Wissel Ingolstadt Wissel C. Ginola Elva voor F. Bilbija Ingolstadt
83' Wissel Ingolstadt Wissel Caiuby voor S. Kutschke Ingolstadt
86' Wissel Osnabrück Wissel S. Muller voor C. Santos Osnabrück
90' Wissel Ingolstadt Wissel M. Rohl voor M. Gaus Ingolstadt
Video hoogtepunten en samenvatting Ingolstadt - Osnabrück
Opstellingen Ingolstadt - Osnabrück
De opstellingen van Ingolstadt en Osnabrück zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ingolstadt gaat aantreden in een 4-1-3-2 formatie en Osnabrück zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.
Voorbeschouwing Ingolstadt - Osnabrück

Ingolstadt en Osnabrück treffen elkaar in de e speelronde van de Play-offs 2/3 van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sascha Stegemann en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Ingolstadt en Osnabrück elkaar treffen in de Play-offs 2/3.