Nabeschouwing Osnabrück - Ingolstadt (3-1) || Play-offs 2/3 2020/2021

Zondag 30 mei 2021 - 13:30 uur

In de Play-offs 2/3 2020/2021 neemt Osnabrück het zondag 30 mei 2021 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Ingolstadt.

Via de Osnabrück - Ingolstadt live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osnabrück - Ingolstadt (3-1)

Het Play-offs 2/3 duel tussen Osnabrück en Ingolstadt is onder leiding van scheidsrechter Tobias Stieler geëindigd in een 3-1 overwinning voor Osnabrück. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door M. Heider, waarmee Osnabrück met 1-0 de leiding nam. Osnabrück vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Heider op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 31e minuut wist Ingolstadt de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via F. Bilbija.

Na 81 minuten werd de voorsprong voor Osnabrück vergroot nadat E. Amenyido de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Osnabrück.

LIVE Osnabrück - Ingolstadt 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osnabrück - Ingolstadt teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Osnabrück Doelpunt M. Heider met assist van B. Ajdini Osnabrück 1-0
20' Doelpunt Osnabrück Doelpunt M. Heider met assist van S. Kerk Osnabrück 2-0
22' Gele kaart Osnabrück Gele kaart voor E. Amenyido Osnabrück
31' Doelpunt Ingolstadt Doelpunt F. Bilbija met assist van S. Kutschke Ingolstadt 2-1
34' Gele kaart Osnabrück Gele kaart voor L. Reis Osnabrück
50' Gele kaart Ingolstadt Gele kaart voor R. Krausse Ingolstadt
54' Wissel Ingolstadt Wissel D. Eckert voor F. Kaya Ingolstadt
54' Wissel Ingolstadt Wissel J. Kotzke voor R. Krausse Ingolstadt
57' Wissel Osnabrück Wissel M. Multhaup voor K. Engel Osnabrück
69' Wissel Osnabrück Wissel N. Schmidt voor B. Ajdini Osnabrück
70' Wissel Ingolstadt Wissel C. Ginola Elva voor M. Gaus Ingolstadt
78' Wissel Osnabrück Wissel S. Muller voor K. Wolze Osnabrück
78' Wissel Osnabrück Wissel T. Beermann voor L. Gugganig Osnabrück
79' Wissel Ingolstadt Wissel M. Beister voor S. Kutschke Ingolstadt
79' Wissel Ingolstadt Wissel M. Rohl voor F. Bilbija Ingolstadt
81' Doelpunt Osnabrück Doelpunt E. Amenyido met assist van N. Schmidt Osnabrück 3-1
84' Gele kaart Osnabrück Gele kaart voor S. Muller Osnabrück
Video hoogtepunten en samenvatting Osnabrück - Ingolstadt
Opstellingen Osnabrück - Ingolstadt
De opstellingen van Osnabrück en Ingolstadt zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Osnabrück gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Ingolstadt zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Osnabrück - Ingolstadt

Osnabrück en Ingolstadt treffen elkaar in de e speelronde van de Play-offs 2/3 van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tobias Stieler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Osnabrück en Ingolstadt in de Play-offs 2/3 vond plaats op 27 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Ingolstadt. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Ingolstadt favoriet. 1 keer wist de ploeg van Osnabrück te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Osnabrück. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.