Nabeschouwing Amkar Perm' - Tambov (2-0) || Playoffs 2017/2018

Donderdag 17 mei 2018 - 16:30 uur

In de Playoffs 2017/2018 neemt Amkar Perm' het donderdag 17 mei 2018 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Tambov. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Zvezda in Perm'.

Via de Amkar Perm' - Tambov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Amkar Perm' - Tambov (2-0)

Het Playoffs duel tussen Amkar Perm' en Tambov is onder leiding van scheidsrechter Sergei Lapochkin geëindigd in een 2-0 overwinning voor Amkar Perm'. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 60e minuut door J. Gol, waarmee Amkar Perm' met 1-0 de leiding nam. Amkar Perm' vergrootte in de 79e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Balanovich op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Amkar Perm'.

LIVE Amkar Perm' - Tambov 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Amkar Perm' - Tambov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

51' Wissel Tambov Wissel A. Chasovskikh voor M. Biryukov Tambov
56' Wissel Amkar Perm' Wissel M. Kostyukov voor A. Ryazantsev Amkar Perm'
60' Doelpunt Amkar Perm' Doelpunt J. Gol met assist van M. Kostyukov Amkar Perm' 1-0
66' Wissel Tambov Wissel I. Gultyaev voor M. Trusevich Tambov
69' Wissel Amkar Perm' Wissel M. Gashchenkov voor P. Komolov Amkar Perm'
70' Wissel Amkar Perm' Wissel S. Balanovich voor J. Gol Amkar Perm'
74' Gele kaart Tambov Gele kaart voor I. Gultyaev Tambov
75' Gele kaart Amkar Perm' Gele kaart voor M. Gashchenkov Amkar Perm'
78' Wissel Tambov Wissel O. Chernyshov voor A. Murnin Tambov
79' Doelpunt Amkar Perm' Doelpunt S. Balanovich Amkar Perm' 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Amkar Perm' - Tambov
Opstellingen Amkar Perm' - Tambov
De opstellingen van Amkar Perm' en Tambov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Amkar Perm' gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Tambov zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.