Nabeschouwing Burnley - Huddersfield Town (1-1) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 6 oktober 2018 - 16:00 uur



In de Premier League 2018/2019 neemt Burnley het zaterdag 6 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Huddersfield Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Turf Moor in Burnley.

Via de Burnley - Huddersfield Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burnley - Huddersfield Town (1-1)

De Premier League 2018/2019 wedstrijd tussen Burnley en Huddersfield Town geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door S. Vokes, waarmee Burnley met 1-0 de leiding nam. Huddersfield Town kwam na 66 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van C. Schindler, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Burnley - Huddersfield Town
Goals
1
1
Balbezit
35%
65%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
6
19
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
107
109
Gevaarlijke aanvallen
28
65
Passes
275
583
Overtredingen
9
11
Buitenspel
3
0
Corners
1
10
Wissels
3
3
LIVE Burnley - Huddersfield Town 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burnley - Huddersfield Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
20' Doelpunt Burnley Doelpunt S. Vokes met assist van J. Guðmunds­son Burnley 1-0
58' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor L. Depoitre Huddersfield Town
59' Wissel Huddersfield Town Wissel S. Mounié voor R. van La Parra Huddersfield Town
59' Wissel Huddersfield Town Wissel I. Mbenza voor L. Depoitre Huddersfield Town
61' Wissel Burnley Wissel C. Wood voor A. Barnes Burnley
66' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt C. Schindler met assist van C. Löwe Huddersfield Town 1-1
73' Wissel Burnley Wissel J. Hendrick voor A. Westwood Burnley
74' Gele kaart Burnley Gele kaart voor B. Mee Burnley
76' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor M. Jørgensen Huddersfield Town
86' Wissel Huddersfield Town Wissel F. Hadergjonaj voor C. Löwe Huddersfield Town
90' Wissel Burnley Wissel M. Vydra voor S. Vokes Burnley
93' Gele kaart Burnley Gele kaart voor M. Lowton Burnley
Video hoogtepunten en samenvatting Burnley - Huddersfield Town
Opstellingen Burnley - Huddersfield Town
De opstellingen van Burnley en Huddersfield Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burnley gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Huddersfield Town zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Sean Dyche
Wissels Burnley
# Speler Pos.
1 Tom Heaton K
26 Phil Bardsley V
28 Kevin Long V
27 Matěj Vydra M
13 Jeff Hendrick A
11 Chris Wood A
31 Dwight McNeil A
Formatie 4-2-3-1
Coach David Wagner
Wissels Huddersfield Town
# Speler Pos.
12 Ben Hamer K
33 Florent Hadërgjonaj V
27 Jon Gorenc Stankovič V
9 Elias Kachunga M
18 Isaac Mbenza M
24 Steve Mounié A
11 Adama Diakhaby A
Voorbeschouwing Burnley - Huddersfield Town

Burnley en Huddersfield Town treffen elkaar in de 8e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chris Kavanagh en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Burnley en Huddersfield Town in de Premier League vond plaats op 30 december 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen Burnley en Huddersfield Town eindigde namelijk in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Burnley 0
Winst Huddersfield Town 0
Gelijkspel 2
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Burnley op een 13e positie staat, terwijl we Huddersfield Town terugvinden op de 20e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Burnley - Huddersfield Town Opstelling Burnley Opstelling Huddersfield Town Live Burnley - Huddersfield Town Live Burnley - Huddersfield Town kijken Burnley - Huddersfield Town kijken Live Burnley - Huddersfield Town stream Burnley - Huddersfield Town Fox Sports Nabeschouwing Burnley - Huddersfield Town Uitslag Burnley - Huddersfield Town Statistieken Burnley - Huddersfield Town Premier League 2018/2019 Burnley - Huddersfield Town wedden Burnley - Huddersfield Town gokken Burnley - Huddersfield Town Unibet