Nabeschouwing Huddersfield Town - Burnley (1-2) || Premier League 2018/2019

Woensdag 2 januari 2019 - 20:45 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Huddersfield Town het woensdag 2 januari 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Burnley. De wedstrijd wordt gespeeld in The John Smith's Stadium in Huddersfield.

Via de Huddersfield Town - Burnley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huddersfield Town - Burnley (1-2)

Het Premier League duel tussen Huddersfield Town en Burnley is onder leiding van scheidsrechter Mike Dean geëindigd in een 1-2 overwinning voor Burnley. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door S. Mounié, waarmee Huddersfield Town met 1-0 de leiding nam. Burnley kwam in de 40e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Wood, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 41e minuut kreeg C. Schindler van Huddersfield Town voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Huddersfield Town de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 74e minuut was het Burnley dat op een 1-2 voorsprong kwam na een goal van A. Barnes, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste. Na 78 minuten spelen wist Burnley via C. Wood de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door scheidsrechter Mike Dean. In de 90e minuut werd opnieuw een speler van het veld gestuurd met een rode kaart. R. Brady van Burnley was degene die voortijdig naar de kleedkamer werd verwezen. In de 90e minuut werd opnieuw een rode kaart uitgedeeld. Dit keer was het R. Brady van Burnley die voortijdig moest vertrekken.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Mike Dean, waardoor Burnley dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Huddersfield Town - Burnley 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huddersfield Town - Burnley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Burnley Gele kaart voor B. Mee Burnley
30' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor C. Schindler Huddersfield Town
31' Gele kaart Burnley Gele kaart voor P. Bardsley Burnley
33' Doelpunt Huddersfield Town Doelpunt S. Mounié met assist van I. Mbenza Huddersfield Town 1-0
40' Doelpunt Burnley Doelpunt C. Wood met assist van D. McNeil Burnley 1-1
41' Tweede gele kaart Huddersfield Town Tweede gele kaart voor C. Schindler Huddersfield Town
44' Wissel Huddersfield Town Wissel E. Durm voor A. Pritchard Huddersfield Town
59' Wissel Burnley Wissel M. Lowton voor P. Bardsley Burnley
63' Wissel Burnley Wissel R. Brady voor D. McNeil Burnley
71' Wissel Huddersfield Town Wissel C. Löwe voor F. Hadergjonaj Huddersfield Town
74' Doelpunt Burnley Doelpunt A. Barnes met assist van A. Westwood Burnley 1-2
78' Doelpunt Burnley Doelpunt C. Wood Burnley
83' Wissel Huddersfield Town Wissel L. Depoitre voor E. Durm Huddersfield Town
90' Rode kaart Burnley Rode kaart voor R. Brady Burnley
93' Gele kaart Burnley Gele kaart voor T. Heaton Burnley
Video hoogtepunten en samenvatting Huddersfield Town - Burnley
Opstellingen Huddersfield Town - Burnley
De opstellingen van Huddersfield Town en Burnley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huddersfield Town gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Burnley zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.