Nabeschouwing Leicester City - Burnley (0-0) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 10 november 2018 - 16:00 uur



In de Premier League 2018/2019 neemt Leicester City het zaterdag 10 november 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Burnley. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power Stadium in Leicester.

Via de Leicester City - Burnley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leicester City - Burnley (0-0)

De Premier League 2018/2019 wedstrijd tussen Leicester City en Burnley geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Leicester City dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Leicester City, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Mike Dean niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Leicester City - Burnley
Balbezit
62%
38%
Gele kaarten
2
0
Schoten totaal
22
6
Schoten op doel
5
1
Aanvallen
102
107
Gevaarlijke aanvallen
79
30
Passes
479
301
Overtredingen
13
10
Buitenspel
1
2
Corners
12
1
Wissels
3
3
LIVE Leicester City - Burnley 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leicester City - Burnley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
50' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor W. Morgan Leicester City
55' Wissel Burnley Wissel J. Hendrick voor S. Defour Burnley
60' Wissel Leicester City Wissel K. Iheanacho voor M. Albrighton Leicester City
65' Wissel Burnley Wissel R. Brady voor J. Guðmunds­son Burnley
73' Wissel Burnley Wissel A. Barnes voor S. Vokes Burnley
76' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor K. Iheanacho Leicester City
84' Wissel Leicester City Wissel S. Okazaki voor D. Gray Leicester City
90' Wissel Leicester City Wissel C. Söyüncü voor J. Evans Leicester City
Video hoogtepunten en samenvatting Leicester City - Burnley
Opstellingen Leicester City - Burnley
De opstellingen van Leicester City en Burnley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leicester City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Burnley zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Claude Puel
Formatie 4-4-2
Coach Sean Dyche
Basiselftal Burnley
# Speler Pos.
20 Joe Hart K
2 Matthew Lowton V
28 Kevin Long V
6 Ben Mee V
3 Charlie Taylor V
7 Johann Berg Guðmunds­son M
16 Steven Defour M
4 Jack Cork M
25 Aaron Lennon M
9 Sam Vokes A
11 Chris Wood A
Wissels Burnley
# Speler Pos.
1 Tom Heaton K
26 Phil Bardsley V
12 Robbie Brady M
27 Matěj Vydra M
18 Ashley Westwood M
10 Ashley Barnes A
13 Jeff Hendrick A
Voorbeschouwing Leicester City - Burnley

Leicester City en Burnley treffen elkaar in de 12e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mike Dean en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leicester City en Burnley in de Premier League vond plaats op 14 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Burnley. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Leicester City favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Burnley slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Leicester City 3
Winst Burnley 2
Gelijkspel 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leicester City op een 10e positie staat, terwijl we Burnley terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Leicester City - Burnley Opstelling Leicester City Opstelling Burnley Live Leicester City - Burnley Live Leicester City - Burnley kijken Leicester City - Burnley kijken Live Leicester City - Burnley stream Leicester City - Burnley Fox Sports Nabeschouwing Leicester City - Burnley Uitslag Leicester City - Burnley Statistieken Leicester City - Burnley Premier League 2018/2019 Leicester City - Burnley wedden Leicester City - Burnley gokken Leicester City - Burnley Unibet