Nabeschouwing Watford - Burnley (0-0) || Premier League

Zaterdag 19 januari 2019 - 16:00 uur

In de Premier League neemt Watford het zaterdag 19 januari 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Burnley. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road Stadium in Watford.

Via de Watford - Burnley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Burnley (0-0)

In de Premier League heeft de wedstrijd tussen Watford en Burnley geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Watford en Burnley gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Michael Oliver niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Watford - Burnley
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
9
11
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
116
103
Gevaarlijke aanvallen
39
59
Passes
413
333
Overtredingen
14
9
Buitenspel
2
8
Corners
1
7
Wissels
2
0
LIVE Watford - Burnley 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Burnley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
56' Wissel Watford Wissel I. Success voor K. Sema Watford
63' Gele kaart Burnley Gele kaart voor B. Mee Burnley
77' Wissel Watford Wissel M. Britos voor Kiko Femenía Watford
79' Gele kaart Watford Gele kaart voor Deulofeu Watford
82' Gele kaart Burnley Gele kaart voor P. Bardsley Burnley
Opstellingen Watford - Burnley
De opstellingen van Watford en Burnley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Burnley zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-2-2-2
Coach Javier Gracia Carlos
Formatie 4-4-2
Coach Sean Dyche
Basiselftal Burnley
# Speler Pos.
1 Tom Heaton K
26 Phil Bardsley V
5 James Tarkowski V
6 Ben Mee V
3 Charlie Taylor V
4 Jack Cork M
18 Ashley Westwood M
13 Jeff Hendrick A
31 Dwight McNeil A
10 Ashley Barnes A
11 Chris Wood A
Wissels Burnley
# Speler Pos.
20 Joe Hart K
28 Kevin Long V
14 Ben Gibson V
2 Matthew Lowton V
27 Matěj Vydra M
16 Steven Defour M
9 Sam Vokes A
Voorbeschouwing Watford - Burnley

Watford en Burnley treffen elkaar in de 23e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Oliver en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Watford en Burnley elkaar treffen in de Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Watford 0
Winst Burnley 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Watford op een 7e positie staat, terwijl we Burnley terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is hagel.

Tags
Watford - Burnley Opstelling Watford Opstelling Burnley Live Watford - Burnley Live Watford - Burnley kijken Watford - Burnley kijken Live Watford - Burnley stream Watford - Burnley Fox Sports Nabeschouwing Watford - Burnley Uitslag Watford - Burnley Statistieken Watford - Burnley Premier League 2018/2019 Watford - Burnley wedden Watford - Burnley gokken Watford - Burnley Unibet