Nabeschouwing Burnley - Brighton & Hove Albion (1-2) || Premier League 2019/2020

Zondag 26 juli 2020 - 17:00 uur



In de Premier League 2019/2020 neemt Burnley het zondag 26 juli 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Brighton & Hove Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Turf Moor in Burnley.

Via de Burnley - Brighton & Hove Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burnley - Brighton & Hove Albion (1-2)

Het Premier League duel tussen Burnley en Brighton & Hove Albion is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Moss geëindigd in een 1-2 overwinning voor Brighton & Hove Albion. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door Y. Bissouma, waarmee Brighton & Hove Albion met 0-1 de leiding nam. Burnley kwam in de 44e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Wood, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 50e minuut zette A. Connolly zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Brighton & Hove Albion de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jonathan Moss, waardoor Brighton & Hove Albion dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Burnley - Brighton & Hove Albion
Goals
1
2
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
3
0
Schoten totaal
13
12
Schoten op doel
1
3
Aanvallen
113
73
Gevaarlijke aanvallen
60
43
Passes
373
324
Overtredingen
8
8
Buitenspel
3
2
Corners
6
7
Wissels
2
5
LIVE Burnley - Brighton & Hove Albion 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burnley - Brighton & Hove Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Gele kaart Burnley Gele kaart voor J. Brownhill Burnley
20' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt Y. Bissouma Brighton & Hove Albion 0-1
44' Doelpunt Burnley Doelpunt C. Wood met assist van E. Pieters Burnley 1-1
50' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt A. Connolly met assist van N. Maupay Brighton & Hove Albion 1-2
73' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel Bernardo voor S. March Brighton & Hove Albion
74' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel A. Mooy voor Y. Bissouma Brighton & Hove Albion
74' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel D. Propper voor A. Mac Allister Brighton & Hove Albion
75' Wissel Burnley Wissel R. Brady voor J. Gudmundsson Burnley
78' Wissel Burnley Wissel M. Vydra voor J. Rodriguez Burnley
85' Gele kaart Burnley Gele kaart voor P. Bardsley Burnley
90' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel G. Murray voor A. Connolly Brighton & Hove Albion
93' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel A. Jahanbakhsh voor N. Maupay Brighton & Hove Albion
94' Gele kaart Burnley Gele kaart voor E. Pieters Burnley
Video hoogtepunten en samenvatting Burnley - Brighton & Hove Albion
Opstellingen Burnley - Brighton & Hove Albion
De opstellingen van Burnley en Brighton & Hove Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burnley gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Brighton & Hove Albion zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Sean Dyche
Formatie 3-4-1-2
Coach Graham Potter
Basiselftal Brighton & Hove Albion
# Speler Pos.
1 Mathew Ryan K
15 Adam Webster V
5 Lewis Dunk V
33 Dan Burn V
2 Tariq Lamptey M
8 Yves Bissouma M
6 Dale Stephens M
20 Solomon March M
10 Alexis Mac Allister A
44 Aaron Anthony Connolly A
7 Neal Maupay A
Voorbeschouwing Burnley - Brighton & Hove Albion

Burnley en Brighton & Hove Albion treffen elkaar in de 38e speelronde van de Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan Moss en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Burnley en Brighton & Hove Albion in de Premier League vond plaats op 14 september 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Burnley favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Brighton & Hove Albion slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Burnley 2
Winst Brighton & Hove Albion 0
Gelijkspel 3
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Burnley op een 10e positie staat, terwijl we Brighton & Hove Albion terugvinden op de 15e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Burnley - Brighton & Hove Albion Opstelling Burnley Opstelling Brighton & Hove Albion Live Burnley - Brighton & Hove Albion Live Burnley - Brighton & Hove Albion kijken Burnley - Brighton & Hove Albion kijken Live Burnley - Brighton & Hove Albion stream Burnley - Brighton & Hove Albion Fox Sports Nabeschouwing Burnley - Brighton & Hove Albion Uitslag Burnley - Brighton & Hove Albion Statistieken Burnley - Brighton & Hove Albion Premier League 2019/2020 Burnley - Brighton & Hove Albion wedden Burnley - Brighton & Hove Albion gokken Burnley - Brighton & Hove Albion Unibet