Nabeschouwing Everton - Wolverhampton Wanderers (1-0) || Premier League 2020/2021

Woensdag 19 mei 2021 - 19:00 uur



In de Premier League 2020/2021 neemt Everton het woensdag 19 mei 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Wolverhampton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Goodison Park in Liverpool.

Via de Everton - Wolverhampton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Everton - Wolverhampton Wanderers (1-0)

Het Premier League duel tussen Everton en Wolverhampton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Andy Madley geëindigd in een 1-0 overwinning voor Everton. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door Richarlison, waarmee Everton met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Everton dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Everton uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Everton - Wolverhampton Wanderers
Goals
1
0
Balbezit
41%
59%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
13
9
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
95
126
Gevaarlijke aanvallen
46
67
Passes
377
528
Overtredingen
11
11
Corners
7
12
Wissels
3
3
LIVE Everton - Wolverhampton Wanderers 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Everton - Wolverhampton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
48' Doelpunt Everton Doelpunt Richarlison met assist van G. Sigurdsson Everton 1-0
68' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Willian Jose voor M. Gibbs-White Wolverhampton Wanderers
80' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor N. Semedo Wolverhampton Wanderers
80' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel L. Dendoncker voor W. Boly Wolverhampton Wanderers
80' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Vitinha voor J. Moutinho Wolverhampton Wanderers
82' Wissel Everton Wissel T. Davies voor S. Coleman Everton
86' Wissel Everton Wissel A. Gomes voor G. Sigurdsson Everton
90' Wissel Everton Wissel M. Holgate voor A. Doucoure Everton
Video hoogtepunten en samenvatting Everton - Wolverhampton Wanderers
Opstellingen Everton - Wolverhampton Wanderers
De opstellingen van Everton en Wolverhampton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Everton gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Wolverhampton Wanderers zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Formatie 3-4-1-2
Coach Nuno Herlander Simões Espírito Santo
Voorbeschouwing Everton - Wolverhampton Wanderers

Everton en Wolverhampton Wanderers treffen elkaar in de 37e speelronde van de Premier League van het seizoen 2020/2021. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Madley en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Everton en Wolverhampton Wanderers in de Premier League vond plaats op 12 januari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Everton. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is Everton favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Wolverhampton Wanderers slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Everton 4
Winst Wolverhampton Wanderers 2
Gelijkspel 5
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Everton op een 9e positie staat, terwijl we Wolverhampton Wanderers terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Everton - Wolverhampton Wanderers Opstelling Everton Opstelling Wolverhampton Wanderers Live Everton - Wolverhampton Wanderers Live Everton - Wolverhampton Wanderers kijken Everton - Wolverhampton Wanderers kijken Live Everton - Wolverhampton Wanderers stream Everton - Wolverhampton Wanderers Fox Sports Nabeschouwing Everton - Wolverhampton Wanderers Uitslag Everton - Wolverhampton Wanderers Statistieken Everton - Wolverhampton Wanderers Premier League 2020/2021 Everton - Wolverhampton Wanderers wedden Everton - Wolverhampton Wanderers gokken Everton - Wolverhampton Wanderers Unibet