In de Premier League neemt Arsenal het zondag 23 januari 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Burnley. De wedstrijd wordt gespeeld in Emirates Stadium in London.

Via de Arsenal - Burnley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Arsenal - Burnley 0-0

Vanaf zondag 23 januari 2022 om 15:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Arsenal - Burnley volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 5 dagen, 18 uur, 49 minuten en 10 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal - Burnley
Opstellingen Arsenal - Burnley

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Arsenal - Burnley

Arsenal en Burnley treffen elkaar in de 23e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022.

De vorige ontmoeting tussen Arsenal en Burnley in de Premier League vond plaats op 18 september 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Arsenal. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is Arsenal favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Burnley slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Arsenal 11
Winst Burnley 1
Gelijkspel 3
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arsenal op een 5e positie staat, terwijl we Burnley terugvinden op de 20e plaats.

Tags
Arsenal - Burnley Opstelling Arsenal Opstelling Burnley Live Arsenal - Burnley Live Arsenal - Burnley kijken Arsenal - Burnley kijken Live Arsenal - Burnley stream Arsenal - Burnley Fox Sports Nabeschouwing Arsenal - Burnley Uitslag Arsenal - Burnley Statistieken Arsenal - Burnley Premier League 2021/2022 Arsenal - Burnley wedden Arsenal - Burnley gokken Arsenal - Burnley Unibet