Nabeschouwing Brentford - Burnley (2-0) || Premier League 2021/2022

Zaterdag 12 maart 2022 - 16:00 uur



In de Premier League 2021/2022 neemt Brentford het zaterdag 12 maart 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Burnley. De wedstrijd wordt gespeeld in Brentford Community Stadium in Brentford.

Via de Brentford - Burnley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brentford - Burnley (2-0)

Het Premier League duel tussen Brentford en Burnley is onder leiding van scheidsrechter Paul Tierney geëindigd in een 2-0 overwinning voor Brentford. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 85e minuut door I. Toney, waarmee Brentford met 1-0 de leiding nam. In de 92e minuut moest N. Collins van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Paul Tierney een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Burnley verder met een speler minder. Vlak voor tijd werd de stand 2-0 doordat I. Toney van Brentford een penalty wist te benutten in de 94e minuut.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Brentford.

Wedstrijdstatistieken Brentford - Burnley
Goals
2
0
Balbezit
55%
45%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
13
7
Schoten op doel
3
1
Aanvallen
105
111
Gevaarlijke aanvallen
36
52
Passes
468
369
Overtredingen
6
10
Buitenspel
4
4
Corners
2
9
Wissels
3
1
LIVE Brentford - Burnley 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brentford - Burnley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
67' Wissel Burnley Wissel J. Rodriguez voor W. Weghorst Burnley
75' Wissel Brentford Wissel Y. Wissa voor S. Canos Brentford
81' Wissel Brentford Wissel M. Jensen voor C. Norgaard Brentford
85' Doelpunt Brentford Doelpunt I. Toney met assist van C. Eriksen Brentford 1-0
86' Gele kaart Brentford Gele kaart voor I. Toney Brentford
89' Gele kaart Burnley Gele kaart voor J. Tarkowski Burnley
91' Wissel Brentford Wissel F. Onyeka voor B. Mbeumo Brentford
92' Rode kaart Burnley Rode kaart voor N. Collins Burnley
94' Penalty Brentford Penalty I. Toney Brentford 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Brentford - Burnley
Opstellingen Brentford - Burnley
De opstellingen van Brentford en Burnley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brentford gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Burnley zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Sean Dyche
Wissels Burnley
# Speler Pos.
13 Wayne Hennessey K
28 Kevin Long V
37 Bobby Thomas V
26 Phil Bardsley V
2 Matthew Lowton V
4 Jack Cork M
16 Dale Stephens M
19 Jay Rodriguez A
10 Ashley Barnes A
Voorbeschouwing Brentford - Burnley

Brentford en Burnley treffen elkaar in de 29e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paul Tierney en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Brentford en Burnley in de Premier League vond plaats op 30 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Burnley. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Burnley favoriet. 1 keer wist de ploeg van Brentford te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Brentford. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Brentford 0
Winst Burnley 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brentford op een 15e positie staat, terwijl we Burnley terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Brentford - Burnley Opstelling Brentford Opstelling Burnley Live Brentford - Burnley Live Brentford - Burnley kijken Brentford - Burnley kijken Live Brentford - Burnley stream Brentford - Burnley Fox Sports Nabeschouwing Brentford - Burnley Uitslag Brentford - Burnley Statistieken Brentford - Burnley Premier League 2021/2022 Brentford - Burnley wedden Brentford - Burnley gokken Brentford - Burnley Unibet