Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Burnley (0-0) || Premier League

Woensdag 1 december 2021 - 20:30 uur

In de Premier League neemt Wolverhampton Wanderers het woensdag 1 december 2021 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Burnley. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton.

Via de Wolverhampton Wanderers - Burnley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Burnley (0-0)

In de Premier League heeft de wedstrijd tussen Wolverhampton Wanderers en Burnley geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Wolverhampton Wanderers dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Wolverhampton Wanderers, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter John Brooks niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Wolverhampton Wanderers - Burnley
Balbezit
65%
35%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
16
7
Schoten op doel
3
1
Aanvallen
147
97
Gevaarlijke aanvallen
85
47
Passes
580
304
Overtredingen
5
7
Buitenspel
1
3
Corners
5
5
Wissels
1
3
LIVE Wolverhampton Wanderers - Burnley 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - Burnley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Gele kaart Burnley Gele kaart voor B. Mee Burnley
18' Gele kaart Burnley Gele kaart voor M. Lowton Burnley
18' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Hwang Hee-Chan Wolverhampton Wanderers
59' Wissel Burnley Wissel J. Rodriguez voor C. Wood Burnley
64' Gele kaart Burnley Gele kaart voor J. Rodriguez Burnley
72' Wissel Burnley Wissel M. Vydra voor J. Gudmundsson Burnley
84' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Trincao voor Hwang Hee-Chan Wolverhampton Wanderers
85' Wissel Burnley Wissel A. Lennon voor M. Cornet Burnley
86' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor M. Kilman Wolverhampton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Wolverhampton Wanderers - Burnley
Opstellingen Wolverhampton Wanderers - Burnley
De opstellingen van Wolverhampton Wanderers en Burnley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolverhampton Wanderers gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Burnley zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Bruno Miguel Silva do Nascimento
Formatie 4-4-2
Coach Sean Dyche
Wissels Burnley
# Speler Pos.
25 Will Norris K
13 Wayne Hennessey K
28 Kevin Long V
23 Erik Pieters V
37 Bobby Thomas V
14 Connor Roberts V
17 Aaron Lennon M
19 Jay Rodriguez A
27 Matěj Vydra A
Voorbeschouwing Wolverhampton Wanderers - Burnley

Wolverhampton Wanderers en Burnley treffen elkaar in de 14e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter John Brooks en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wolverhampton Wanderers en Burnley in de Premier League vond plaats op 25 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Burnley. Op basis van de afgelopen 8 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Wolverhampton Wanderers als Burnley wisten 3 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Wolverhampton Wanderers 3
Winst Burnley 3
Gelijkspel 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wolverhampton Wanderers op een 6e positie staat, terwijl we Burnley terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Wolverhampton Wanderers - Burnley Opstelling Wolverhampton Wanderers Opstelling Burnley Live Wolverhampton Wanderers - Burnley Live Wolverhampton Wanderers - Burnley kijken Wolverhampton Wanderers - Burnley kijken Live Wolverhampton Wanderers - Burnley stream Wolverhampton Wanderers - Burnley Fox Sports Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Burnley Uitslag Wolverhampton Wanderers - Burnley Statistieken Wolverhampton Wanderers - Burnley Premier League 2021/2022 Wolverhampton Wanderers - Burnley wedden Wolverhampton Wanderers - Burnley gokken Wolverhampton Wanderers - Burnley Unibet