Nabeschouwing Arsenal - Fulham (2-1) || Premier League 2022/2023

Zaterdag 27 augustus 2022 - 18:30 uur

In de Premier League 2022/2023 neemt Arsenal het zaterdag 27 augustus 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Fulham. De wedstrijd wordt gespeeld in Emirates Stadium in London.

Via de Arsenal - Fulham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal - Fulham (2-1)

Het Premier League duel tussen Arsenal en Fulham is onder leiding van scheidsrechter Jarred Gillett geëindigd in een 2-1 overwinning voor Arsenal. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door A. Mitrovic, waarmee Fulham met 0-1 de leiding nam. Arsenal kwam in de 64e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Odegaard, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 85e minuut zette Gabriel zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Arsenal de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jarred Gillett, waardoor Arsenal dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Arsenal - Fulham 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal - Fulham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor B. White Arsenal
44' Gele kaart Arsenal Gele kaart voor G. Jesus Arsenal
44' Gele kaart Fulham Gele kaart voor J. Palhinha Fulham
51' Gele kaart Fulham Gele kaart voor A. Robinson Fulham
56' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Mitrovic Fulham 0-1
61' Wissel Arsenal Wissel E. Nketiah voor K. Tierney Arsenal
64' Doelpunt Arsenal Doelpunt M. Odegaard met assist van B. Saka Arsenal 1-1
69' Wissel Fulham Wissel T. Cairney voor N. Kebano Fulham
70' Gele kaart Fulham Gele kaart voor B. Reid Fulham
79' Wissel Fulham Wissel I. Diop voor Andreas Pereira Fulham
79' Wissel Fulham Wissel K. Mbabu voor K. Tete Fulham
85' Doelpunt Arsenal Doelpunt Gabriel met assist van W. Saliba Arsenal 2-1
88' Wissel Fulham Wissel J. Stansfield voor T. Ream Fulham
88' Wissel Fulham Wissel N. Chalobah voor J. Palhinha Fulham
89' Wissel Arsenal Wissel T. Tomiyasu voor G. Jesus Arsenal
95' Wissel Arsenal Wissel R. Holding voor M. Odegaard Arsenal
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal - Fulham
Opstellingen Arsenal - Fulham
De opstellingen van Arsenal en Fulham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fulham zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.