Nabeschouwing Crystal Palace - Brentford (1-1) || Premier League 2022/2023

Dinsdag 30 augustus 2022 - 20:30 uur



In de Premier League 2022/2023 neemt Crystal Palace het dinsdag 30 augustus 2022 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Brentford. De wedstrijd wordt gespeeld in Selhurst Park in London.

Via de Crystal Palace - Brentford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crystal Palace - Brentford (1-1)

De Premier League 2022/2023 wedstrijd tussen Crystal Palace en Brentford geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door W. Zaha, waarmee Crystal Palace met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Brentford het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 88e minuut was het namelijk Y. Wissa die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Crystal Palace - Brentford
Goals
1
1
Balbezit
49%
51%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
13
10
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
108
101
Gevaarlijke aanvallen
40
53
Passes
467
470
Overtredingen
11
8
Buitenspel
1
0
Corners
4
6
Wissels
4
5
LIVE Crystal Palace - Brentford 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crystal Palace - Brentford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
54' Wissel Crystal Palace Wissel O. Edouard voor J. Mateta Crystal Palace
59' Doelpunt Crystal Palace Doelpunt W. Zaha met assist van C. Doucoure Crystal Palace 1-0
68' Wissel Brentford Wissel F. Onyeka voor B. Mbeumo Brentford
68' Wissel Brentford Wissel J. Dasilva voor K. Lewis-Potter Brentford
68' Wissel Brentford Wissel M. Damsgaard voor S. Baptiste Brentford
71' Gele kaart Brentford Gele kaart voor A. Hickey Brentford
76' Wissel Crystal Palace Wissel L. Milivojevic voor J. Schlupp Crystal Palace
76' Wissel Crystal Palace Wissel J. Ayew voor E. Eze Crystal Palace
79' Wissel Brentford Wissel Y. Wissa voor M. Jensen Brentford
79' Wissel Brentford Wissel S. Ghoddos voor A. Hickey Brentford
80' Wissel Crystal Palace Wissel T. Mitchell voor M. Olise Crystal Palace
83' Gele kaart Brentford Gele kaart voor I. Toney Brentford
88' Doelpunt Brentford Doelpunt Y. Wissa met assist van V. Janelt Brentford 1-1
95' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor C. Doucoure Crystal Palace
Video hoogtepunten en samenvatting Crystal Palace - Brentford
Opstellingen Crystal Palace - Brentford
De opstellingen van Crystal Palace en Brentford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crystal Palace gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Brentford zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Patrick Vieira
Wissels Crystal Palace
# Speler Pos.
21 Sam Johnstone K
26 Chris Richards V
3 Tyrick Mitchell V
78 M
4 Luka Milivojević M
23 Malcolm Ebiowei M
55 Killian Phillips M
9 Jordan Ayew A
22 Odsonne Édouard A
Formatie 4-3-3
Coach Thomas Frank
Voorbeschouwing Crystal Palace - Brentford

Crystal Palace en Brentford treffen elkaar in de 5e speelronde van de Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Simon Hooper en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Crystal Palace en Brentford in de Premier League vond plaats op 12 februari 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen Crystal Palace en Brentford eindigde namelijk in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Crystal Palace 0
Winst Brentford 0
Gelijkspel 2
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Crystal Palace op een 12e positie staat, terwijl we Brentford terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Crystal Palace - Brentford Opstelling Crystal Palace Opstelling Brentford Live Crystal Palace - Brentford Live Crystal Palace - Brentford kijken Crystal Palace - Brentford kijken Live Crystal Palace - Brentford stream Crystal Palace - Brentford Fox Sports Nabeschouwing Crystal Palace - Brentford Uitslag Crystal Palace - Brentford Statistieken Crystal Palace - Brentford Premier League 2022/2023 Crystal Palace - Brentford wedden Crystal Palace - Brentford gokken Crystal Palace - Brentford Unibet