Nabeschouwing Fulham - Newcastle United (1-4) || Premier League 2022/2023

Zaterdag 1 oktober 2022 - 16:00 uur

In de Premier League 2022/2023 neemt Fulham het zaterdag 1 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Newcastle United. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - Newcastle United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Newcastle United (1-4)

Het Premier League duel tussen Fulham en Newcastle United is onder leiding van scheidsrechter Darren England geëindigd in een 1-4 overwinning voor Newcastle United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor N. Chalobah in de 8e minuut, waardoor Fulham met een man minder kwam te staan. Op de eerste goal hoefde niet lang gewacht te worden, want al na 11 minuten was het C. Wilson die Newcastle United op een 0-1 voorsprong zette. In de 33e werd de voorsprong voor Newcastle United verdubbeld dankzij een doelpunt van M. Almiron.

In de 43e minuut volgde een derde treffer van Newcastle United, waarmee S. Longstaff zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Newcastle United geen gas terug, waardoor in de 57e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van M. Almiron. In de 88e minuut werd opnieuw gescoord. Dit keer was het B. Reid die namens Fulham het net wist te raken.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Darren England bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Newcastle United.

LIVE Fulham - Newcastle United 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Newcastle United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Rode kaart Fulham Rode kaart voor N. Chalobah Fulham
11' Doelpunt Newcastle United Doelpunt C. Wilson met assist van J. Willock Newcastle United 0-1
12' Gele kaart Fulham Gele kaart voor A. Mitrovic Fulham
33' Doelpunt Newcastle United Doelpunt M. Almiron met assist van B. Guimaraes Newcastle United 0-2
37' Wissel Fulham Wissel Carlos Vinicius voor A. Mitrovic Fulham
43' Doelpunt Newcastle United Doelpunt S. Longstaff Newcastle United 0-3
47' Wissel Fulham Wissel I. Diop voor L. Kurzawa Fulham
47' Wissel Fulham Wissel T. Cairney voor K. Mbabu Fulham
54' Gele kaart Fulham Gele kaart voor H. Reed Fulham
57' Doelpunt Newcastle United Doelpunt M. Almiron met assist van J. Willock Newcastle United 0-4
59' Wissel Newcastle United Wissel E. Anderson voor B. Guimaraes Newcastle United
66' Wissel Newcastle United Wissel R. Fraser voor C. Wilson Newcastle United
70' Wissel Fulham Wissel N. Kebano voor D. James Fulham
83' Wissel Newcastle United Wissel M. Targett voor D. Burn Newcastle United
83' Wissel Newcastle United Wissel J. Lascelles voor F. Schar Newcastle United
83' Wissel Newcastle United Wissel J. Lewis voor K. Trippier Newcastle United
88' Doelpunt Fulham Doelpunt B. Reid met assist van N. Kebano Fulham 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Newcastle United
Opstellingen Fulham - Newcastle United
De opstellingen van Fulham en Newcastle United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fulham gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Newcastle United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.