Nabeschouwing Leeds United - Leicester City (1-1) || Premier League 2022/2023

Dinsdag 25 april 2023 - 21:00 uur



In de Premier League 2022/2023 neemt Leeds United het dinsdag 25 april 2023 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Leicester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Elland Road in Leeds.

Via de Leeds United - Leicester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leeds United - Leicester City (1-1)

De Premier League 2022/2023 wedstrijd tussen Leeds United en Leicester City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Leeds United - Leicester City
Goals
1
1
LIVE Leeds United - Leicester City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leeds United - Leicester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Leeds United - Leicester City
Opstellingen Leeds United - Leicester City

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Leeds United - Leicester City

Leeds United en Leicester City treffen elkaar in de 33e speelronde van de Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paul Tierney en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leeds United en Leicester City in de Premier League vond plaats op 20 oktober 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leicester City. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide teams is Leicester City favoriet. 3 keer wist de ploeg van Leeds United te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Leeds United. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Leeds United 1
Winst Leicester City 3
Gelijkspel 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leeds United op een 16e positie staat, terwijl we Leicester City terugvinden op de 17e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Leeds United - Leicester City Opstelling Leeds United Opstelling Leicester City Live Leeds United - Leicester City Live Leeds United - Leicester City kijken Leeds United - Leicester City kijken Live Leeds United - Leicester City stream Leeds United - Leicester City Fox Sports Nabeschouwing Leeds United - Leicester City Uitslag Leeds United - Leicester City Statistieken Leeds United - Leicester City Premier League 2022/2023 Leeds United - Leicester City wedden Leeds United - Leicester City gokken Leeds United - Leicester City Unibet