Nabeschouwing Leicester City - Crystal Palace (0-0) || Premier League 2022/2023

Zaterdag 15 oktober 2022 - 13:30 uur

In de Premier League 2022/2023 neemt Leicester City het zaterdag 15 oktober 2022 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Crystal Palace. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power Stadium in Leicester.

Via de Leicester City - Crystal Palace live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leicester City - Crystal Palace (0-0)

De Premier League 2022/2023 wedstrijd tussen Leicester City en Crystal Palace geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Leicester City en Crystal Palace gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor Leicester City, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Andy Madley niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Leicester City - Crystal Palace 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leicester City - Crystal Palace teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor J. Andersen Crystal Palace
46' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor C. Doucoure Crystal Palace
56' Wissel Crystal Palace Wissel L. Milivojevic voor C. Doucoure Crystal Palace
56' Wissel Crystal Palace Wissel J. Riedewald voor T. Mitchell Crystal Palace
65' Wissel Leicester City Wissel J. Vardy voor P. Daka Leicester City
65' Wissel Leicester City Wissel N. Mendy voor B. Soumare Leicester City
65' Wissel Crystal Palace Wissel M. Olise voor O. Edouard Crystal Palace
77' Wissel Crystal Palace Wissel J. Mateta voor W. Zaha Crystal Palace
81' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor J. Vardy Leicester City
82' Wissel Leicester City Wissel D. Praet voor Y. Tielemans Leicester City
85' Wissel Leicester City Wissel K. Iheanacho voor H. Barnes Leicester City
94' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor J. Maddison Leicester City
Video hoogtepunten en samenvatting Leicester City - Crystal Palace
Opstellingen Leicester City - Crystal Palace
De opstellingen van Leicester City en Crystal Palace zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leicester City gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Crystal Palace zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Brendan Rodgers
Coach Patrick Vieira
Voorbeschouwing Leicester City - Crystal Palace

Leicester City en Crystal Palace treffen elkaar in de 11e speelronde van de Premier League van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andy Madley en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leicester City en Crystal Palace in de Premier League vond plaats op 10 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leicester City. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Leicester City favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Crystal Palace slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Leicester City 7
Winst Crystal Palace 6
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leicester City op een 20e positie staat, terwijl we Crystal Palace terugvinden op de 15e plaats.