Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Brighton & Hove Albion (2-3) || Premier League 2022/2023

Zaterdag 5 november 2022 - 16:00 uur

In de Premier League 2022/2023 neemt Wolverhampton Wanderers het zaterdag 5 november 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Brighton & Hove Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton.

Via de Wolverhampton Wanderers - Brighton & Hove Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Brighton & Hove Albion (2-3)

Het Premier League duel tussen Wolverhampton Wanderers en Brighton & Hove Albion is onder leiding van scheidsrechter Graham Scott geëindigd in een 2-3 overwinning voor Brighton & Hove Albion. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door A. Lallana, waarmee Brighton & Hove Albion met 0-1 de leiding nam. Wolverhampton Wanderers kwam in de 12e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van G. Guedes, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Wolverhampton Wanderers vervolgens op 2-1. Het was R. Neves die vanaf 11 meter wist te scoren in de 35e minuut.

Na 44 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat K. Mitoma de 2-2 maakte voor Brighton & Hove Albion. In de 50e minuut werd N. Semedo van Wolverhampton Wanderers met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Brighton & Hove Albion met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. Brighton & Hove Albion kwam op voorsprong nadat P. Gross de 2-3 wist te maken na 83 minuten.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Graham Scott en eindigde de wedstrijd dus met een 2-3 stand in het voordeel van Brighton & Hove Albion.

LIVE Wolverhampton Wanderers - Brighton & Hove Albion 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - Brighton & Hove Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt A. Lallana met assist van L. Trossard Brighton & Hove Albion 0-1
12' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt G. Guedes met assist van B. Traore Wolverhampton Wanderers 1-1
35' Penalty Wolverhampton Wanderers Penalty R. Neves Wolverhampton Wanderers 2-1
44' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt K. Mitoma met assist van A. Lallana Brighton & Hove Albion 2-2
50' Rode kaart Wolverhampton Wanderers Rode kaart voor N. Semedo Wolverhampton Wanderers
46' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Jonny voor D. Podence Wolverhampton Wanderers
62' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Jonny Wolverhampton Wanderers
65' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel D. Welbeck voor A. Lallana Brighton & Hove Albion
65' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor N. Collins Wolverhampton Wanderers
68' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel A. Traore voor Hwang Hee-Chan Wolverhampton Wanderers
74' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel R. Ait Nouri voor G. Guedes Wolverhampton Wanderers
82' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel B. Gilmour voor P. Estupinan Brighton & Hove Albion
82' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel D. Undav voor L. Trossard Brighton & Hove Albion
83' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt P. Gross Brighton & Hove Albion 2-3
90' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel J. Veltman voor K. Mitoma Brighton & Hove Albion
90' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel C. Ronan voor B. Traore Wolverhampton Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Wolverhampton Wanderers - Brighton & Hove Albion
Opstellingen Wolverhampton Wanderers - Brighton & Hove Albion
De opstellingen van Wolverhampton Wanderers en Brighton & Hove Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolverhampton Wanderers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Brighton & Hove Albion zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.