Nabeschouwing Burnley - Brighton & Hove Albion (1-1) || Premier League 2023/2024

Zaterdag 13 april 2024 - 16:00 uur

In de Premier League 2023/2024 neemt Burnley het zaterdag 13 april 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Brighton & Hove Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Turf Moor in Burnley.

Via de Burnley - Brighton & Hove Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burnley - Brighton & Hove Albion (1-1)

De Premier League 2023/2024 wedstrijd tussen Burnley en Brighton & Hove Albion geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 74e minuut door Josh Brownhill, waarmee Burnley met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van Arijanet Muric zorgde ervoor dat Brighton & Hove Albion op 1-1 kwam te staan in de 79e minuut.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Burnley - Brighton & Hove Albion 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burnley - Brighton & Hove Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel Igor voor Pervis Estupiñán Brighton & Hove Albion
28' Gele kaart Burnley Gele kaart voor Josh Cullen Burnley
46' Wissel Burnley Wissel Charlie Taylor voor Vitinho Burnley
62' Wissel Burnley Wissel Jay Rodríguez voor David Fofana Burnley
67' Wissel Burnley Wissel Josh Brownhill voor Hjalmar Ekdal Burnley
74' Doelpunt Burnley Doelpunt Josh Brownhill Burnley 1-0
77' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel Ansu Fati voor Jakub Moder Brighton & Hove Albion
77' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel Facundo Buonanotte voor Danny Welbeck Brighton & Hove Albion
77' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel Adam Lallana voor Simon Adingra Brighton & Hove Albion
79' Eigen doelpunt Brighton & Hove Albion Eigen doelpunt Arijanet Muric Brighton & Hove Albion 1-1
86' Wissel Burnley Wissel Mike Trésor voor Jacob Bruun Larsen Burnley
89' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel M. O’Mahony voor João Pedro Brighton & Hove Albion
97' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor M. O’Mahony Brighton & Hove Albion
91' Gele kaart Brighton & Hove Albion Gele kaart voor Joël Veltman Brighton & Hove Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Burnley - Brighton & Hove Albion
Opstellingen Burnley - Brighton & Hove Albion
De opstellingen van Burnley en Brighton & Hove Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burnley gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Brighton & Hove Albion zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.