Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Burnley Premier League 2023/2024 (1-0) || 05-12-2023

Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Burnley (1-0) || Premier League 2023/2024

Dinsdag 5 december 2023 - 20:30 uurIn de Premier League 2023/2024 neemt Wolverhampton Wanderers het dinsdag 5 december 2023 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Burnley. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton.

Via de Wolverhampton Wanderers - Burnley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Burnley (1-0)

Het Premier League duel tussen Wolverhampton Wanderers en Burnley is onder leiding van scheidsrechter Jarred Gillett geëindigd in een 1-0 overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door Hee-chan Hwang, waarmee Wolverhampton Wanderers met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Wolverhampton Wanderers.

Wedstrijdstatistieken Wolverhampton Wanderers - Burnley
Goals
1
0
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
2
4
Schoten totaal
7
12
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
89
107
Gevaarlijke aanvallen
28
49
Passes
467
436
Overtredingen
11
16
Buitenspel
2
0
Corners
5
8
Wissels
3
4
LIVE Wolverhampton Wanderers - Burnley 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - Burnley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Gele kaart Burnley Gele kaart voor Josh Brownhill  Burnley
36' Wissel Burnley Wissel Jóhann Berg Gudmundsson voor Luca Koleosho Burnley
42' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt Hee-chan Hwang met assist van Matheus Cunha Wolverhampton Wanderers 1-0
53' Gele kaart Burnley Gele kaart voor Sander Berge Burnley
57' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Mario Lemina Wolverhampton Wanderers
63' Gele kaart Burnley Gele kaart voor Charlie Taylor Burnley
70' Wissel Burnley Wissel Mike Trésor voor Jacob Bruun Larsen Burnley
74' Gele kaart Burnley Gele kaart voor Hjalmar Ekdal Burnley
79' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Jean-Ricner Bellegarde voor Pablo Sarabia Wolverhampton Wanderers
80' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Max Kilman Wolverhampton Wanderers
87' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel B. Traoré voor Matheus Cunha Wolverhampton Wanderers
91' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Matt Doherty voor Hugo Bueno Wolverhampton Wanderers
92' Wissel Burnley Wissel Wilson Odobert voor Vitinho Burnley
92' Wissel Burnley Wissel Nathan Redmond voor Hjalmar Ekdal Burnley
Video hoogtepunten en samenvatting Wolverhampton Wanderers - Burnley
Opstellingen Wolverhampton Wanderers - Burnley
De opstellingen van Wolverhampton Wanderers en Burnley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolverhampton Wanderers gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Burnley zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Gary O'Neil
Formatie 4-4-2
Coach Michael David Jackson
Voorbeschouwing Wolverhampton Wanderers - Burnley

Wolverhampton Wanderers en Burnley treffen elkaar in de 15e speelronde van de Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jarred Gillett en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wolverhampton Wanderers en Burnley in de Premier League vond plaats op 24 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Burnley. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Burnley favoriet. 4 keer wist de ploeg van Wolverhampton Wanderers te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Wolverhampton Wanderers. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Wolverhampton Wanderers 3
Winst Burnley 4
Gelijkspel 3
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wolverhampton Wanderers op een 13e positie staat, terwijl we Burnley terugvinden op de 19e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Wolverhampton Wanderers - Burnley Opstelling Wolverhampton Wanderers Opstelling Burnley Live Wolverhampton Wanderers - Burnley Live Wolverhampton Wanderers - Burnley kijken Wolverhampton Wanderers - Burnley kijken Live Wolverhampton Wanderers - Burnley stream Wolverhampton Wanderers - Burnley Fox Sports Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Burnley Uitslag Wolverhampton Wanderers - Burnley Statistieken Wolverhampton Wanderers - Burnley Premier League 2023/2024 Wolverhampton Wanderers - Burnley wedden Wolverhampton Wanderers - Burnley gokken Wolverhampton Wanderers - Burnley Unibet