Nabeschouwing Leixões - Académica (1-3) || Primeira Liga 2009/2010

Zondag 25 april 2010 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2009/2010 neemt Leixões het zondag 25 april 2010 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Académica.

Via de Leixões - Académica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leixões - Académica (1-3)

Het Primeira Liga duel tussen Leixões en Académica is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Académica. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 35e minuut dacht Académica op voorsprong te komen via een doelpunt van M. Sougou. Helaas voor Académica werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 72e minuut was het Leixões dat via Hugo Morais dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Diogo Gomes dacht na 78 minuten te scoren voor Académica, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 84e minuut scoorde Académica via Éder, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 84e minuut moest Leixões verder met een man minder, nadat Nuno Silva een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Leixões - Académica
1
3
LIVE Leixões - Académica 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leixões - Académica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Gele kaart Leixões Gele kaart voor Nuno Silva Leixões
35' Penalty Académica Penalty M. Sougou Académica
39' Gele kaart Leixões Gele kaart voor Zé Manuel Leixões
45' Wissel Leixões Wissel João Paulo voor Pedro Seabra Leixões
50' Gele kaart Académica Gele kaart voor W. Tiero Académica
57' Gele kaart Académica Gele kaart voor Emidio Rafael Académica
57' Gele kaart Leixões Gele kaart voor João Paulo Leixões
58' Wissel Académica Wissel Luiz Nunes voor João Ribeiro Académica
72' Penalty Leixões Penalty Hugo Morais Leixões
72' Gele kaart Académica Gele kaart voor Pedrinho Académica
72' Gele kaart Académica Gele kaart voor Luiz Nunes Académica
77' Wissel Académica Wissel J. Bru voor W. Tiero Académica
78' Doelpunt Académica Doelpunt Diogo Gomes Académica
81' Wissel Leixões Wissel Fábio Espinho voor Braga Leixões
84' Doelpunt Académica Doelpunt Éder Académica
84' Tweede gele kaart Leixões Tweede gele kaart voor Nuno Silva Leixões
90' Gele kaart Académica Gele kaart voor Orlando Académica
90' Wissel Académica Wissel Lito voor Éder Académica
Video hoogtepunten en samenvatting Leixões - Académica
Opstellingen Leixões - Académica

Voorbeschouwing Leixões - Académica

Leixões en Académica treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2009/2010.

De vorige ontmoeting tussen Leixões en Académica in de Primeira Liga vond plaats op 13 december 2009 en dat duel eindigde in een overwinning voor Académica. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Académica favoriet. 1 keer wist de ploeg van Leixões te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Leixões. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.