Nabeschouwing Osasuna - Sevilla (3-2) || Primera División 2010/2011

Woensdag 11 mei 2011 - 22:00 uur

In de Primera División 2010/2011 neemt Osasuna het woensdag 11 mei 2011 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Sadar in Pamplona.

Via de Osasuna - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osasuna - Sevilla (3-2)

Het Primera División duel tussen Osasuna en Sevilla is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Osasuna. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 26e minuut dacht Sevilla op voorsprong te komen via een doelpunt van Negredo. Helaas voor Sevilla werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 28e minuut was het Sevilla dat via Negredo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Sola dacht na 47 minuten te scoren voor Osasuna, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 87e minuut scoorde Osasuna via Sola, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 90 minuten spelen wist Osasuna via D. Lekic de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Na 91 minuten kon G. Medel van het veld vertrekken na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Sevilla het laatste deel van de wedstrijd met een man minder moest afmaken.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Osasuna - Sevilla
3
2
LIVE Osasuna - Sevilla 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osasuna - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor M. Dabo Sevilla
26' Doelpunt Sevilla Doelpunt Negredo met assist van D. Perotti Sevilla
28' Doelpunt Sevilla Doelpunt Negredo met assist van D. Perotti Sevilla
37' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Sergio Sánchez Sevilla
47' Wissel Osasuna Wissel Damià voor Nélson Osasuna
47' Doelpunt Osasuna Doelpunt Sola met assist van Camuñas Osasuna
54' Wissel Osasuna Wissel W. Pandiani voor Calleja Osasuna
62' Wissel Sevilla Wissel D. Zokora voor F. Fazio Sevilla
65' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Cejudo Osasuna
65' Wissel Sevilla Wissel Capel voor L. Acosta Sevilla
82' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor G. Medel Sevilla
82' Wissel Sevilla Wissel I. Dragutinovic voor Sergio Sánchez Sevilla
86' Wissel Osasuna Wissel D. Lekic voor Miguel Flaño Osasuna
87' Doelpunt Osasuna Doelpunt Sola met assist van Cejudo Osasuna
90' Doelpunt Osasuna Doelpunt D. Lekic met assist van Camuñas Osasuna
91' Tweede gele kaart Sevilla Tweede gele kaart voor G. Medel Sevilla
95' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor W. Pandiani Osasuna
93' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor D. Zokora Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Osasuna - Sevilla
Opstellingen Osasuna - Sevilla

Voorbeschouwing Osasuna - Sevilla

Osasuna en Sevilla treffen elkaar in de 36e speelronde van de Primera División van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Osasuna en Sevilla in de Primera División vond plaats op 2 januari 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sevilla. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Sevilla favoriet. 5 keer wist de ploeg van Osasuna te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Osasuna. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.