Nabeschouwing Racing Santander - Athletic Club (1-2) || Primera División 2010/2011

Zaterdag 21 mei 2011 - 22:00 uur

In de Primera División 2010/2011 neemt Racing Santander het zaterdag 21 mei 2011 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Athletic Club.

Via de Racing Santander - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Racing Santander - Athletic Club (1-2)

Het Primera División duel tussen Racing Santander en Athletic Club is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Athletic Club. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 21e minuut dacht Athletic Club op voorsprong te komen via een doelpunt van David López. Helaas voor Athletic Club werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 22e minuut was het Athletic Club dat via Llorente dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 74e minuut kreeg Francis van Racing Santander voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Racing Santander de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen. In de 88e minuut scoorde Racing Santander via K. Bakircioglü, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Racing Santander - Athletic Club
1
2
LIVE Racing Santander - Athletic Club 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Racing Santander - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Athletic Club Doelpunt David López Athletic Club
22' Doelpunt Athletic Club Doelpunt Llorente met assist van Orbaiz Athletic Club
24' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor Francis Racing Santander
44' Wissel Athletic Club Wissel Gurpegi voor David López Athletic Club
55' Wissel Racing Santander Wissel K. Bakircioglü voor Pinillos Racing Santander
64' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor Henrique Racing Santander
69' Wissel Racing Santander Wissel Iván Bolado voor M. Rosenberg Racing Santander
74' Tweede gele kaart Racing Santander Tweede gele kaart voor Francis Racing Santander
74' Wissel Athletic Club Wissel Ibai voor Toquero Athletic Club
77' Wissel Racing Santander Wissel Cisma voor Munitis Racing Santander
84' Wissel Athletic Club Wissel Gabilondo voor Muniain Athletic Club
88' Doelpunt Racing Santander Doelpunt K. Bakircioglü met assist van M. Lacen Racing Santander
Video hoogtepunten en samenvatting Racing Santander - Athletic Club
Opstellingen Racing Santander - Athletic Club

Voorbeschouwing Racing Santander - Athletic Club

Racing Santander en Athletic Club treffen elkaar in de 38e speelronde van de Primera División van het seizoen 2010/2011.

De vorige ontmoeting tussen Racing Santander en Athletic Club in de Primera División vond plaats op 15 januari 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Athletic Club. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is Athletic Club favoriet. 5 keer wist de ploeg van Racing Santander te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Racing Santander. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.