Nabeschouwing Athletic Club - Leganés (1-1) || Primera División 2016/2017

Zondag 14 mei 2017 - 20:00 uur

In de Primera División 2016/2017 neemt Athletic Club het zondag 14 mei 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Leganés. De wedstrijd wordt gespeeld in San Mamés Barria in Bilbao.

Via de Athletic Club - Leganés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Athletic Club - Leganés (1-1)

De Primera División 2016/2017 wedstrijd tussen Athletic Club en Leganés geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 14e minuut dacht Athletic Club op voorsprong te komen via een doelpunt van Aduriz. Helaas voor Athletic Club werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 61e minuut was het Leganés dat via A. Szymanowski dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door scheidsrechter David Fernandez Borbalan.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter David Fernandez Borbalan niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindstand.

LIVE Athletic Club - Leganés 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Athletic Club - Leganés teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Athletic Club Doelpunt Aduriz met assist van Balenziaga Athletic Club
29' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Beñat Athletic Club
35' Gele kaart Leganés Gele kaart voor A. Szymanowski Leganés
38' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Bueno Leganés
44' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Rubén Pérez Leganés
46' Wissel Leganés Wissel Pablo Ínsua voor D. Siovas Leganés
61' Doelpunt Leganés Doelpunt A. Szymanowski met assist van Gabriel Leganés
65' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Bustinza Leganés
66' Wissel Athletic Club Wissel Susaeta voor Iñaki Williams Athletic Club
71' Wissel Leganés Wissel Erik Morán voor Gabriel Leganés
73' Gele kaart Leganés Gele kaart voor N. El Zhar Leganés
79' Wissel Athletic Club Wissel Sabin voor Raúl García Athletic Club
83' Gele kaart Leganés Gele kaart voor Timor Leganés
84' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor San José Athletic Club
87' Wissel Athletic Club Wissel Lekue voor Balenziaga Athletic Club
92' Gele kaart Leganés Gele kaart voor N. Champagne Leganés
90' Wissel Leganés Wissel Guerrero voor Luciano Leganés
Video hoogtepunten en samenvatting Athletic Club - Leganés
Opstellingen Athletic Club - Leganés
De opstellingen van Athletic Club en Leganés zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Athletic Club gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Leganés zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Athletic Club - Leganés

Athletic Club en Leganés treffen elkaar in de 37e speelronde van de Primera División van het seizoen 2016/2017. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Fernandez Borbalan en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Athletic Club en Leganés in de Primera División vond plaats op 14 januari 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.