Nabeschouwing Getafe - Athletic Club (1-0) || Primera División

Zondag 7 april 2019 - 14:00 uur

In de Primera División neemt Getafe het zondag 7 april 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Athletic Club. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Athletic Club (1-0)

Het Primera División duel tussen Getafe en Athletic Club is onder leiding van scheidsrechter José Luis González González geëindigd in een 1-0 overwinning voor Getafe. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 78e minuut door Ángel, waarmee Getafe met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Getafe uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Getafe - Athletic Club
Goals
1
0
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
6
10
Schoten op doel
2
1
Aanvallen
116
102
Gevaarlijke aanvallen
53
54
Passes
321
333
Overtredingen
16
18
Buitenspel
4
0
Corners
1
2
Wissels
3
3
LIVE Getafe - Athletic Club 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor San José Athletic Club
16' Wissel Athletic Club Wissel Susaeta voor Ibai Gómez Athletic Club
32' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Suárez Getafe
39' Wissel Getafe Wissel Portillo voor D. Foulquier Getafe
55' Wissel Getafe Wissel Ángel voor M. Olivera Getafe
60' Gele kaart Getafe Gele kaart voor Ángel Getafe
70' Wissel Athletic Club Wissel Kenan Kodro voor Iñaki Williams Athletic Club
78' Doelpunt Getafe Doelpunt Ángel met assist van Portillo Getafe 1-0
79' Wissel Athletic Club Wissel Aduriz voor Iñigo Córdoba Athletic Club
93' Wissel Getafe Wissel Miquel voor Jorge Molina Getafe
Opstellingen Getafe - Athletic Club
De opstellingen van Getafe en Athletic Club zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Getafe gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Athletic Club zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Getafe - Athletic Club

Getafe en Athletic Club treffen elkaar in de 31e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis González González en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Getafe en Athletic Club elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Getafe 0
Winst Athletic Club 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Getafe op een 4e positie staat, terwijl we Athletic Club terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Getafe - Athletic Club Opstelling Getafe Opstelling Athletic Club Live Getafe - Athletic Club Live Getafe - Athletic Club kijken Getafe - Athletic Club kijken Live Getafe - Athletic Club stream Getafe - Athletic Club Fox Sports Nabeschouwing Getafe - Athletic Club Uitslag Getafe - Athletic Club Statistieken Getafe - Athletic Club Primera División 2018/2019 Getafe - Athletic Club wedden Getafe - Athletic Club gokken Getafe - Athletic Club Unibet