Nabeschouwing Huesca - Athletic Club (0-1) || Primera División

Maandag 18 februari 2019 - 21:00 uur

In de Primera División neemt Huesca het maandag 18 februari 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Athletic Club. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Alcoraz in Huesca.

Via de Huesca - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huesca - Athletic Club (0-1)

Het Primera División duel tussen Huesca en Athletic Club is onder leiding van scheidsrechter José María Sánchez Martínez geëindigd in een 0-1 overwinning voor Athletic Club. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 19 minuten. Raúl García maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Athletic Club vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Athletic Club.

Wedstrijdstatistieken Huesca - Athletic Club
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
5
1
Schoten totaal
12
9
Schoten op doel
2
4
Aanvallen
128
100
Gevaarlijke aanvallen
58
44
Passes
372
386
Overtredingen
16
11
Buitenspel
2
2
Corners
3
5
Wissels
3
3
LIVE Huesca - Athletic Club 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huesca - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Penalty Athletic Club Penalty Raúl García Athletic Club 0-1
32' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Ander Capa Athletic Club
38' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Y. Herrera Huesca
41' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Jorge Miramón Huesca
42' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Enric Gallego Huesca
58' Wissel Huesca Wissel J. Añor voor Y. Herrera Huesca
68' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Adrián Diéguez Huesca
68' Wissel Athletic Club Wissel Ibai Gómez voor Susaeta Athletic Club
68' Wissel Huesca Wissel David Ferreiro voor Adrián Diéguez Huesca
72' Wissel Huesca Wissel J. Hernández voor E. Ávila Huesca
73' Gele kaart Huesca Gele kaart voor Moi Gómez Huesca
74' Wissel Athletic Club Wissel Iñigo Córdoba voor Muniain Athletic Club
86' Wissel Athletic Club Wissel Kenan Kodro voor Raúl García Athletic Club
Opstellingen Huesca - Athletic Club
De opstellingen van Huesca en Athletic Club zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huesca gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Athletic Club zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Huesca - Athletic Club

Huesca en Athletic Club treffen elkaar in de 24e speelronde van de Primera División van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Martínez en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Huesca en Athletic Club elkaar treffen in de Primera División.

Resultaat Aantal
Winst Huesca 0
Winst Athletic Club 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Huesca op een 20e positie staat, terwijl we Athletic Club terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Huesca - Athletic Club Opstelling Huesca Opstelling Athletic Club Live Huesca - Athletic Club Live Huesca - Athletic Club kijken Huesca - Athletic Club kijken Live Huesca - Athletic Club stream Huesca - Athletic Club Fox Sports Nabeschouwing Huesca - Athletic Club Uitslag Huesca - Athletic Club Statistieken Huesca - Athletic Club Primera División 2018/2019 Huesca - Athletic Club wedden Huesca - Athletic Club gokken Huesca - Athletic Club Unibet