Nabeschouwing Athletic Club - Osasuna (0-1) || Primera División 2019/2020

Zondag 16 februari 2020 - 18:30 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Athletic Club het zondag 16 februari 2020 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Osasuna. De wedstrijd wordt gespeeld in San Mamés Barria in Bilbao.

Via de Athletic Club - Osasuna live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Athletic Club - Osasuna (0-1)

Het Primera División duel tussen Athletic Club en Osasuna is onder leiding van scheidsrechter Pablo González Fuertes geëindigd in een 0-1 overwinning voor Osasuna. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door Oier, waarmee Osasuna met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Osasuna.

LIVE Athletic Club - Osasuna 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Athletic Club - Osasuna teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor U. Vencedor Athletic Club
29' Doelpunt Osasuna Doelpunt Oier Osasuna 0-1
33' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor San Jose M. Athletic Club
38' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor F. Roncaglia Osasuna
39' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Oier Osasuna
46' Wissel Athletic Club Wissel O. Sancet voor A. Villalibre Athletic Club
48' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Enric Osasuna
55' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor D. Brasanac Osasuna
68' Wissel Athletic Club Wissel A. Aduriz voor R. Garcia Athletic Club
74' Wissel Athletic Club Wissel Ibai voor U. Vencedor Athletic Club
77' Wissel Osasuna Wissel R. Torres voor Adrian Osasuna
77' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor I. Martinez Athletic Club
80' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor A. Aduriz Athletic Club
88' Wissel Osasuna Wissel D. Garcia voor N. Vidal Osasuna
91' Wissel Osasuna Wissel F. Merida voor Oier Osasuna
Video hoogtepunten en samenvatting Athletic Club - Osasuna
Opstellingen Athletic Club - Osasuna
De opstellingen van Athletic Club en Osasuna zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Athletic Club gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Osasuna zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Athletic Club - Osasuna

Athletic Club en Osasuna treffen elkaar in de 24e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pablo González Fuertes en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Athletic Club en Osasuna in de Primera División vond plaats op 24 november 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Athletic Club. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is Athletic Club favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Osasuna slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Athletic Club 12
Winst Osasuna 5
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Athletic Club op een 10e positie staat, terwijl we Osasuna terugvinden op de 12e plaats.