Nabeschouwing Celta de Vigo - Athletic Club (1-0) || Primera División 2019/2020

Zondag 6 oktober 2019 - 14:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Celta de Vigo het zondag 6 oktober 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Athletic Club. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Athletic Club (1-0)

Het Primera División duel tussen Celta de Vigo en Athletic Club is onder leiding van scheidsrechter David Medié Jiménez geëindigd in een 1-0 overwinning voor Celta de Vigo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 74e minuut door I. Aspas, waarmee Celta de Vigo met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Celta de Vigo uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Celta de Vigo - Athletic Club 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor M. Balenziaga Athletic Club
40' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor R. Garcia Athletic Club
66' Wissel Athletic Club Wissel O. Sancet voor O. de Marcos Athletic Club
71' Wissel Celta de Vigo Wissel B. Mendez voor Rafinha Celta de Vigo
74' Doelpunt Celta de Vigo Doelpunt I. Aspas met assist van S. Mina Celta de Vigo 1-0
77' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Y. Alvarez Athletic Club
78' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor I. Martinez Athletic Club
81' Wissel Athletic Club Wissel A. Aduriz voor I. Muniain Athletic Club
81' Wissel Athletic Club Wissel G. Larrazabal voor M. Vesga Athletic Club
82' Wissel Celta de Vigo Wissel P. Cheikh voor S. Lobotka Celta de Vigo
85' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor A. Capa Athletic Club
88' Wissel Celta de Vigo Wissel F. Beltran voor D. Suarez Celta de Vigo
Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Athletic Club
Opstellingen Celta de Vigo - Athletic Club
De opstellingen van Celta de Vigo en Athletic Club zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Celta de Vigo gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Athletic Club zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Celta de Vigo - Athletic Club

Celta de Vigo en Athletic Club treffen elkaar in de 8e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Medié Jiménez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Celta de Vigo en Athletic Club in de Primera División vond plaats op 12 mei 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Athletic Club. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Athletic Club favoriet. 10 keer wist de ploeg van Celta de Vigo te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Celta de Vigo. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Celta de Vigo 2
Winst Athletic Club 10
Gelijkspel 6
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Celta de Vigo op een 17e positie staat, terwijl we Athletic Club terugvinden op de 7e plaats.