Nabeschouwing Getafe - Athletic Club (1-1) || Primera División 2019/2020

Zaterdag 24 augustus 2019 - 21:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Getafe het zaterdag 24 augustus 2019 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Athletic Club. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Athletic Club (1-1)

De Primera División 2019/2020 wedstrijd tussen Getafe en Athletic Club geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door R. Garcia, waarmee Athletic Club met 0-1 de leiding nam. Getafe kwam na 12 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van J. Mata, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Getafe - Athletic Club 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor A. Capa Athletic Club
6' Doelpunt Athletic Club Doelpunt R. Garcia met assist van A. Capa Athletic Club 0-1
12' Doelpunt Getafe Doelpunt J. Mata met assist van Cucu Getafe 1-1
41' Wissel Getafe Wissel M. Bergara voor N. Maksimovic Getafe
47' Wissel Athletic Club Wissel G. Larrazabal voor O. de Marcos Athletic Club
65' Gele kaart Getafe Gele kaart voor D. Suarez Getafe
66' Wissel Getafe Wissel A. Nyom voor R. Garcia Getafe
74' Wissel Athletic Club Wissel A. Aduriz voor Benat Athletic Club
77' Wissel Getafe Wissel F. Portillo voor F. Fajr Getafe
84' Gele kaart Getafe Gele kaart voor M. Bergara Getafe
90' Wissel Athletic Club Wissel M. San Jose voor I. Muniain Athletic Club
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Athletic Club
Opstellingen Getafe - Athletic Club
De opstellingen van Getafe en Athletic Club zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Getafe gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Athletic Club zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Getafe - Athletic Club

Getafe en Athletic Club treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Getafe en Athletic Club in de Primera División vond plaats op 7 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Getafe. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide teams is Athletic Club favoriet. 10 keer wist de ploeg van Getafe te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Getafe. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Getafe 6
Winst Athletic Club 10
Gelijkspel 10
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Getafe op een 17e positie staat, terwijl we Athletic Club terugvinden op de 5e plaats.