Nabeschouwing Granada - Athletic Club (4-0) || Primera División 2019/2020

Zondag 19 juli 2020 - 21:00 uur

In de Primera División 2019/2020 neemt Granada het zondag 19 juli 2020 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Athletic Club. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Nuevo Los Cármenes in Granada.

Via de Granada - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Granada - Athletic Club (4-0)

Het Primera División duel tussen Granada en Athletic Club is onder leiding van scheidsrechter Carlos del Cerro Grande geëindigd in een 4-0 overwinning voor Granada. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door R. Soldado, waarmee Granada met 1-0 de leiding nam. Granada vergrootte in de 55e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Puertas op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 67e minuut volgde een derde treffer van Granada, waarmee C. Fernandez zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Granada in de 93e minuut, nadat A. Montoro de 4-0 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Granada.

LIVE Granada - Athletic Club 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Granada - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Granada Gele kaart voor Y. Herrera Granada
17' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor D. Garcia Athletic Club
29' Doelpunt Granada Doelpunt R. Soldado Granada 1-0
41' Wissel Athletic Club Wissel U. Lopez voor M. Vesga Athletic Club
46' Wissel Athletic Club Wissel Y. Berchiche voor M. Balenziaga Athletic Club
46' Wissel Athletic Club Wissel I. Muniain voor I. Cordoba Athletic Club
55' Doelpunt Granada Doelpunt A. Puertas met assist van C. Neva Granada 2-0
62' Wissel Athletic Club Wissel I. Williams voor A. Villalibre Athletic Club
62' Wissel Granada Wissel A. Montoro voor R. Soldado Granada
63' Wissel Granada Wissel G. Dias voor Y. Brice Granada
67' Doelpunt Granada Doelpunt C. Fernandez met assist van A. Puertas Granada 3-0
71' Wissel Athletic Club Wissel Ibai voor A. Capa Athletic Club
75' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor Y. Berchiche Athletic Club
77' Wissel Granada Wissel Fede voor C. Fernandez Granada
77' Wissel Granada Wissel Andorinha voor A. Puertas Granada
88' Wissel Granada Wissel J. Vallejo voor V. Diaz Granada
93' Doelpunt Granada Doelpunt A. Montoro met assist van G. Dias Granada 4-0
Video hoogtepunten en samenvatting Granada - Athletic Club
Opstellingen Granada - Athletic Club
De opstellingen van Granada en Athletic Club zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Granada gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Athletic Club zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Granada - Athletic Club

Granada en Athletic Club treffen elkaar in de 38e speelronde van de Primera División van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Carlos del Cerro Grande en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Granada en Athletic Club in de Primera División vond plaats op 1 december 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Athletic Club. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Athletic Club favoriet. 6 keer wist de ploeg van Granada te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Granada. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Granada 4
Winst Athletic Club 6
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Granada op een 7e positie staat, terwijl we Athletic Club terugvinden op de 11e plaats.