Nabeschouwing Atlético Madrid - Athletic Club (0-0) || Primera División 2021/2022

Zaterdag 18 september 2021 - 16:15 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Atlético Madrid het zaterdag 18 september 2021 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Athletic Club. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Civitas Metropolitano in Madrid.

Via de Atlético Madrid - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Atlético Madrid - Athletic Club (0-0)

De Primera División 2021/2022 wedstrijd tussen Atlético Madrid en Athletic Club geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Joao Felix van Atlético Madrid. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 78e minuut het veld moest verlaten. Qua balbezit waren Atlético Madrid en Athletic Club gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Jesús Gil Manzano niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Atlético Madrid - Athletic Club 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Atlético Madrid - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor D. Garcia Athletic Club
36' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor G. Kondogbia Atlético Madrid
55' Wissel Atlético Madrid Wissel L. Suarez voor A. Griezmann Atlético Madrid
55' Wissel Atlético Madrid Wissel H. Herrera voor G. Kondogbia Atlético Madrid
55' Wissel Atlético Madrid Wissel Y. Carrasco voor Renan Lodi Atlético Madrid
60' Wissel Atlético Madrid Wissel Joao Felix voor A. Correa Atlético Madrid
63' Wissel Athletic Club Wissel A. Villalibre voor I. Williams Athletic Club
63' Wissel Athletic Club Wissel N. Williams voor R. Garcia Athletic Club
77' Wissel Atlético Madrid Wissel M. Cunha voor K. Trippier Atlético Madrid
78' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor Joao Felix Atlético Madrid
78' Tweede gele kaart Atlético Madrid Tweede gele kaart voor Joao Felix Atlético Madrid
79' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor S. Savic Atlético Madrid
80' Wissel Athletic Club Wissel M. Vesga voor U. Vencedor Athletic Club
81' Wissel Athletic Club Wissel J. Morcillo voor I. Muniain Athletic Club
82' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor N. Williams Athletic Club
87' Wissel Athletic Club Wissel O. Zarraga voor D. Garcia Athletic Club
90' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor M. Cunha Atlético Madrid
97' Gele kaart Atlético Madrid Gele kaart voor J. Gimenez Atlético Madrid
Video hoogtepunten en samenvatting Atlético Madrid - Athletic Club
Opstellingen Atlético Madrid - Athletic Club
De opstellingen van Atlético Madrid en Athletic Club zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Atlético Madrid gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Athletic Club zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Atlético Madrid - Athletic Club

Atlético Madrid en Athletic Club treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jesús Gil Manzano en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Atlético Madrid en Athletic Club in de Primera División vond plaats op 25 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Athletic Club. Op basis van de afgelopen 32 duels tussen beide ploegen is Atlético Madrid favoriet. De thuisploeg wist 20 keer te winnen, terwijl Athletic Club slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Atlético Madrid 20
Winst Athletic Club 8
Totaal 32

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Atlético Madrid op een 3e positie staat, terwijl we Athletic Club terugvinden op de 5e plaats.