Nabeschouwing Elche - Athletic Club (0-0) || Primera División

Maandag 16 augustus 2021 - 22:00 uur

In de Primera División neemt Elche het maandag 16 augustus 2021 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Athletic Club. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio Manuel Martínez Valero in Elche.

Via de Elche - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Elche - Athletic Club (0-0)

In de Primera División heeft de wedstrijd tussen Elche en Athletic Club geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Qua balbezit waren Elche en Athletic Club gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Adrián Cordero Vega niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Elche - Athletic Club
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
12
9
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
82
116
Gevaarlijke aanvallen
28
49
Passes
371
371
Overtredingen
13
19
Buitenspel
5
1
Corners
6
8
Wissels
4
5
LIVE Elche - Athletic Club 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Elche - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
6' Gele kaart Elche Gele kaart voor G. Verdu Elche
20' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor O. de Marcos Athletic Club
29' VAR: Afgekeurd doelpunt F. Chaves de la Torre Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel F. Chaves de la Torre Elche
53' Wissel Athletic Club Wissel I. Lekue voor O. de Marcos Athletic Club
62' Wissel Elche Wissel D. Gonzalez voor E. Roco Elche
63' Gele kaart Athletic Club Gele kaart voor D. Garcia Athletic Club
71' Wissel Elche Wissel G. Carrillo voor P. Milla Elche
76' Wissel Athletic Club Wissel A. Villalibre voor O. Sancet Athletic Club
76' Wissel Athletic Club Wissel M. Vesga voor D. Garcia Athletic Club
78' Gele kaart Elche Gele kaart voor R. Guti Elche
82' Wissel Elche Wissel H. Palacios voor Josan Elche
82' Wissel Elche Wissel Tete Morente voor R. Guti Elche
82' Wissel Athletic Club Wissel N. Williams voor I. Muniain Athletic Club
82' Wissel Athletic Club Wissel O. Zarraga voor U. Vencedor Athletic Club
Video hoogtepunten en samenvatting Elche - Athletic Club
Opstellingen Elche - Athletic Club
De opstellingen van Elche en Athletic Club zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Elche gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Athletic Club zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Elche - Athletic Club

Elche en Athletic Club treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Adrián Cordero Vega en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primera División seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Elche en Athletic Club in de Primera División vond plaats op 22 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Elche. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Elche als Athletic Club wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Elche 2
Winst Athletic Club 2
Gelijkspel 2
Totaal 6

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Elche - Athletic Club Opstelling Elche Opstelling Athletic Club Live Elche - Athletic Club Live Elche - Athletic Club kijken Elche - Athletic Club kijken Live Elche - Athletic Club stream Elche - Athletic Club Fox Sports Nabeschouwing Elche - Athletic Club Uitslag Elche - Athletic Club Statistieken Elche - Athletic Club Primera División 2021/2022 Elche - Athletic Club wedden Elche - Athletic Club gokken Elche - Athletic Club Unibet