LIVE Almería - Celta de Vigo (0-0) || Primera División

Zondag 30 oktober 2022 - 02:00 uur

In de Primera División neemt Almería het zondag 30 oktober 2022 om 02:00 uur in eigen huis op tegen Celta de Vigo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de los Juegos Mediterráneos in Almeria.

Via de Almería - Celta de Vigo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Almería - Celta de Vigo 0-0

Vanaf zondag 30 oktober 2022 om 02:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Almería - Celta de Vigo volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 maanden, 19 dagen, 3 uur, 51 minuten en 35 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Almería - Celta de Vigo
Opstellingen Almería - Celta de Vigo

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Almería - Celta de Vigo

Almería en Celta de Vigo treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023.

De vorige ontmoeting tussen Almería en Celta de Vigo in de Primera División vond plaats op 4 mei 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Celta de Vigo favoriet. 2 keer wist de ploeg van Almería te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Almería. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Almería 1
Winst Celta de Vigo 2
Gelijkspel 1
Totaal 4
Tags
Almería - Celta de Vigo Opstelling Almería Opstelling Celta de Vigo Live Almería - Celta de Vigo Live Almería - Celta de Vigo kijken Almería - Celta de Vigo kijken Live Almería - Celta de Vigo stream Almería - Celta de Vigo Fox Sports Nabeschouwing Almería - Celta de Vigo Uitslag Almería - Celta de Vigo Statistieken Almería - Celta de Vigo Primera División 2022/2023 Almería - Celta de Vigo wedden Almería - Celta de Vigo gokken Almería - Celta de Vigo Unibet
    Er worden momenteel geen live-wedstrijden gespeeld in de .